Проблем или не..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем или не..
Здравейте, като отворя капачката на двигателя, хвърля масло при запален двигател, съвсем леко като я отворя и почва та тече масло, по принцип знам че това не е мн хубаво, приказвах с хора от сервиз и ми казаха че е нормално при запален двигател това..
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Re: Проблем или не..
Като за начало кажи каква е колата колега, модел, бензин, дизел, газ има ли
няма ли
така никой нищо няма да ти каже 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Какъвто и да е двигателя, не мисля, че това е нормално.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Е кое не е нормално?
На доста двигатели,като им махнеш капачката се вижда директно разпределителния вал.Той при работещ двигател се върти и смазва=>пръска капчици масло през отвора.Най-добре направи клипче да се види по-точно.
ПС Колега,махни пръчката за проверяване на маслото на работещ двигател и пиши пак какво се случва.
На доста двигатели,като им махнеш капачката се вижда директно разпределителния вал.Той при работещ двигател се върти и смазва=>пръска капчици масло през отвора.Най-добре направи клипче да се види по-точно.
ПС Колега,махни пръчката за проверяване на маслото на работещ двигател и пиши пак какво се случва.
Извинявам се не се уточних, става въпрос за 525 тдс 98г, в сервиза ми казаха, че е нормално при работещ двигател. И другото, което искам да попитам, който има такъв модел и е сменял дюзи, може ли да ми каже цена на дюза, че в сервиза са звънели на няколко места и са им казали сумата от скромните 600лв

- smeltera
- Потребител
-
- Кара: BMW Е70 35sd
- Мечтае да кара: x5 m50d
- Детайли за колата: много хубава,много гиздава
Колега Бубса'530д 2001г като отворя капачката на маслото нищо не пръска,но от щеката тръгва да излиза масло,направо си прелива.Но щеката много добре е уплатнена и трудно се отваря.Това нормално ли е.
6 мнения
• Страница 1 от 1