Чистачки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- toshkoy
- Потребител
-
- Кара: E 39 520i
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: фейс 2002 год 170 кс
Чистачки
Здравейте колеги имам може би малък проблем,той е че като бутна лосчето на чистачките на позиция 1 минават един път и спират ,чакал съм 1-2 и 5 мин но не се пускат пак трябва или на втора позиция или да си ги пускам ръчно надоло с лосчето.Та мисълта ми е може ли да се настройва някак поне колата ми е от скоро и незная как,даже четох в форума че се бута на 1ва позиция ,докато не са се върнали чистачките връщаш ,броиш някав интервал и пак 1 ва позиция но нищо не става. Дали има връзка със сензора на стъклото незнам но със старото стъкло което замина от градушката си работеше 1 ва позиция. Благодаря предварително
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Чистачки
А дъжд вали ли, докато ги тества 

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
И на мен ми е мъгла това с чистачките. На първа позиция работи сензора (т.е. когато вали дъжд), но не разбирам тогава защо имам врътка за интевали, след като нямам такъв режим.
Полей с вода сензора ,ако работи кефи се 
буташ на горе прави един оборот и спира. от врътката се настройва чувствителността на сензора

буташ на горе прави един оборот и спира. от врътката се настройва чувствителността на сензора
- toshkoy
- Потребител
-
Да дъж вали като изведро последните дни.Бутам на 1ва минават 1или 2 пъти последователно и после никой.А ако сензора не работи заради новото (не оригинално) стълко немога ли да си настроя някак си интервала на 1ва позиция
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да не отварям нова тема, къде да намеря читави пера за чистачките и после как да ги сменя 

- toshkoy
- Потребител
-
Някой поне може ли да ми каже как да настроя интервала и има ли значение дали работи сензора или не за 1ва позиция?
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
В Дару кар или Камор!
Да питам и аз ,на моята 520- ка не и работят чистачките. Като бутна лоста не тръгват, пръскалките работят, но чистачките не тръгват. Днес порових малко и установиx, че не стига ток до моторчето. Та въпроса ми е, някой има ли ел. схема на чистачките, за да проверя какво става и от къде се получава.Ще съм много благодарен,ако някой помогне.
- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
И на мен ми трябва схемата. ПРи мен проблемът е че чистачките су смениха старовата позиция и вече тръгват не от долу а от горе !! Като преди това спираха на произволно място, което беше "нова" стартова позиция.
Някой да има идея къде е причината ?
Някой да има идея къде е причината ?
10 мнения
• Страница 1 от 1