Спря изведнъж
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Спря изведнъж
Здравейте колеги ! Проблема се отнася за един приятел 520и незнам коя година ама май е М52б20 единичния ванос ( не им разбирам много на бензинките) както си карахме и изведнъж припука откъм мотора и спря.На какво може да се дължи това ?
Re: Спря изведнъж
Ако дадеш малко по детайлна информация, може да сме ти малко по-полезни.
1) Като се мъчи да върти има ли нещо странно в шума
2) пуши ли от към двигателя?
3) нещо да е видимо счупено, като вдигнеш капака ?
Така посничко, както си го постнал, на дали някой колега, ще може да ти даде адекватен отговор.
1) Като се мъчи да върти има ли нещо странно в шума
2) пуши ли от към двигателя?
3) нещо да е видимо счупено, като вдигнеш капака ?
Така посничко, както си го постнал, на дали някой колега, ще може да ти даде адекватен отговор.
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Mamar4o написа:Здравейте колеги ! Проблема се отнася за един приятел 520и незнам коя година ама май е М52б20 единичния ванос ( не им разбирам много на бензинките) както си карахме и изведнъж припука откъм мотора и спря.На какво може да се дължи това ?
Добра причина, да изтеглите колата до някой сервиз. Където някой, който разбира, да ви каже на теб и твоя приятел какво и е. А не да пускаш безмислени теми, с постна информация, от която само може да се гадае.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Mamar4o написа:Здравейте колеги ! Проблема се отнася за един приятел 520и незнам коя година ама май е М52б20 единичния ванос ( не им разбирам много на бензинките) както си карахме и изведнъж припука откъм мотора и спря.На какво може да се дължи това ?
Колега, може да има механичен проблем, проблем със запалването, проблем с горивоподаването.

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Стартера върти ама мотора не иска да зацепи... както си карахме изпука и изгасна.Отзад нищо не пуши,мотора няма течова 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има ли газ колата? как точно изпука?
детонира или просто изпука като на счупена пластмаса или метал в метал?
и разкажи как си карахте .. леко или с някакви изпълнения..
тия мотори лесно посрещат клапани при неправилна експлоатация на оборотите и предавките, или с други думи ако от 5 сте вкарали 2 ра при голяма скорост е ясно
детонира или просто изпука като на счупена пластмаса или метал в метал?
и разкажи как си карахте .. леко или с някакви изпълнения..
тия мотори лесно посрещат клапани при неправилна експлоатация на оборотите и предавките, или с други думи ако от 5 сте вкарали 2 ра при голяма скорост е ясно
Тука не съм съгласен, големи кучета са и не се дават лесно, но това е една друга тема
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Някой маркуч е изскочил/сцепил се е и дърпа много въздух и не иска да запали.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Човека реши от 4та да слезе на 2ра .... и да колата има газ,но не е там проблема.Той си мисли,че може да е скъсал веригата,но аз му казах че няма как да стане.
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Mamar4o написа:Човека реши от 4та да слезе на 2ра .... и да колата има газ,но не е там проблема.Той си мисли,че може да е скъсал веригата,но аз му казах че няма как да стане.
turbo написа:Някой маркуч е изскочил/сцепил се е и дърпа много въздух и не иска да запали.
Браво,браво turbo поставя нови измерения в гадаенето.

С толкова постна информация...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Обратно си цитирал мненията
Първо е моето предположение за излязъл маркуч и после е дошло уточнението, че от 4-та сме вкарали 2-ра
Така вече нещата се накланят към кахър с някое желязо под капака...

Първо е моето предположение за излязъл маркуч и после е дошло уточнението, че от 4-та сме вкарали 2-ра

Така вече нещата се накланят към кахър с някое желязо под капака...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
braina написа:Тука не съм съгласен, големи кучета са и не се дават лесно, но това е една друга тема
съгласен съм колега че са здрави, но прочети спецификацията на мотора с един ванос. по спонеми при 7000 и няколко оборота заради ваноса буталата са пипнали вече в едната редица клапани..
няма спор че моторите са перфектни , но от 4 та на 2 ра пронудително са го вкарали в тия големи обороти и резултата е ясен..
100% съм сигиурен че са покривили едната редица
ares2 написа:braina написа:Тука не съм съгласен, големи кучета са и не се дават лесно, но това е една друга тема
съгласен съм колега че са здрави, но прочети спецификацията на мотора с един ванос. по спонеми при 7000 и няколко оборота заради ваноса буталата са пипнали вече в едната редица клапани..
няма спор че моторите са перфектни , но от 4 та на 2 ра пронудително са го вкарали в тия големи обороти и резултата е ясен..
Абе казвайте ги тея неща по-рано бе

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
braina написа:ares2 написа:braina написа:Тука не съм съгласен, големи кучета са и не се дават лесно, но това е една друга тема
Абе казвайте ги тея неща по-рано бе) ... Напрао търси 2.8, няма какво да я обсъждаме тая тема повече
Той това и прави вече,търси си 2.8

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2