Нивомат - проблем?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Нивомат - проблем?
Здравейте колеги,
Вчера както си карах на борда ми се изписа, че нивомата е неактивен.Това проблем ли е и как се отстранява?
Благодаря на отзовалите се предварително!!!
Колата е Е39 525ТДС, 98 г..
Вчера както си карах на борда ми се изписа, че нивомата е неактивен.Това проблем ли е и как се отстранява?
Благодаря на отзовалите се предварително!!!
Колата е Е39 525ТДС, 98 г..
- bong_666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d F10
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Нивомат - проблем?
И моята е пак така, но трябва да видя на диагностика какъв е проблема (компресора въобще не се чува). Иначе предницата и задницата са на едно ниво, но когато вдигна отпред на крик, задното точило направо се скрива под калника 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
bong_666 написа:И моята е пак така, но трябва да видя на диагностика какъв е проблема (компресора въобще не се чува). Иначе предницата и задницата са на едно ниво, но когато вдигна отпред на крик, задното точило направо се скрива под калника
Колега къде излезе проблема, че съм в същото положение вдигам я софтуерно карам цял ден нямам проблеми(промени във нивото - лява и дясна страна) всичко е равно, докато не спра на една страна, дясната да е на по високо примерно на бордюр само с десните колелета.Като сляза от него остава по на ниско спряно от ляво и компресора не се пуска прави един цикъл около секунда и спира, и няма записани грешки

- bong_666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d F10
- Мечтае да кара: E39 M5
Преди седмица си я оправих, на диагностиката изкара че датчиците на носачите са неработещи, сменихме ги но не се оправи, но понеже докато бях в италия предположих че има вероятност и модула да си е отишъл и си бях взел друг, сложих го и компресора тръгна (на диагностиката въобще не показа да си е отишъл), колата се вдигна и от тогава не съм го чул, но така и не разбрахме защо не се махна надписа на таблото за неработещ нивомат ...
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Проблема се реши!!!Оказа се, че се е откачила една много малка биалетка (намира се на заден десен носач) която е свързана с датчика на нивомата! 
Има и аналогична такава и на преден десен носач!!!

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Стефановски написа:Проблема се реши!!!Оказа се, че се е откачила една много малка биалетка (намира се на заден десен носач) която е свързана с датчика на нивомата!
Колега тази на предния ти носач е за фаровете, но да приличат си

6 мнения
• Страница 1 от 1