тече от духалките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
тече от духалките
Днес забелязах странен теч на вода от духалката за задните седалки. В момента, в който отворих да духа и отзад все едно някой изля 1 чаша вода от там. Сега не тече, но когато е на мах вентилатора се чува плискне на вода вътре някъде. Някой да е ичал подобен проблем?
Re: тече от духалките
Освен да ти тече радиаторчето на парното,друго не се сещам.Провери да не губиш антифриз.
Предполагам,че дренажите на климатика са ти отпушени,защото ако не си им правил профилактика-там си търси проблема.
Предполагам,че дренажите на климатика са ти отпушени,защото ако не си им правил профилактика-там си търси проблема.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
И аз щях да заложа на дренажа/жите на климатика,ако става въпрос за пуснат такъв...сега ще поровя и аз да видя за каква профилактика става въпрос,ако има теми за това
,че такова нещо не съм правил никога...

- mirosk
- Потребител
-
колега имах същия проблем от долу под колата има два гумени отводнители които ми се бяха напълнили с прах и набих компресор със въздух отгоре отдолу няма да ти казвам каква мизерия изкочи в купето ама се оправи задържа водата от климатика ,това е само когато го пуснеш и само отзад .... като легнеш под колата ще ги видиш вадиш и обдухваш
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
mirosk написа:колега имах същия проблем от долу под колата има два гумени отводнители които ми се бяха напълнили с прах и набих компресор със въздух отгоре отдолу няма да ти казвам каква мизерия изкочи в купето ама се оправи задържа водата от климатика ,това е само когато го пуснеш и само отзад .... като легнеш под колата ще ги видиш вадиш и обдухваш

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Ясно
Да - само при пуснат климатик се появи и си е чиста вода
мерси колеги 

Почисти си дренажите ,хубаво е да си направиш профилактика на изпарителя. За целта обаче трябва да се пробие дупка в "корпуса" на специално място .Така е по BMW стандарт. Има и в нета тема как се прави.
7 мнения
• Страница 1 от 1