странно присвирване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
странно присвирване
Колеги колата е 525д 2001 и отскоро ми се появи едно странно присвирване като от ремък но интерсното е , че не е постоянно и става като загрее колата, когато е в движение и примерно набирам плавно с превключване на скорости се чува едно леко присвирване понякой път когато е на място също присвирва малко и спира.Имам я от една година не съм сменял ремъците защото бяха ок особено дългия пистов е добър външен грайфер и не е напукан няма видимо нищо.Но този на климатика забелязвам ,че от външната страна е поизносен , и се чудя дали е от това или ролката на обтегача нещо е за смяна , но пък тя би трябвало да свири постоянно. Иначе си работи нормално колата нит има вибрации в ремъците нито нищо.Дайте идей.
А също да използвам темата да питам заден реглажен носач ми е за смяна и ми предложиха да го рециклират правил ли е някой такова нещо и доволен ли е съответно.
А също да използвам темата да питам заден реглажен носач ми е за смяна и ми предложиха да го рециклират правил ли е някой такова нещо и доволен ли е съответно.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: странно присвирване
демферна шайба.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- bigdady
- младши ентусиаст
-
не мисля че е от шайбата колега току що я огледах и я опипах няма нито сцепено нито нищо а и стои върху нея лепенка с баркод явно е сменяна.
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- bigdady
- младши ентусиаст
-
проблема е в меката връзка колеги, след проверка на демфер и ремъци ролки и кво ли не се останови а звъка е едно към едно с този на ремък,
та ако знаете някой който ги прави на нормални цени споделете.Проверих при един арабин 200 точки струва горе долу колкото по евтина депферна шайба
та ако знаете някой който ги прави на нормални цени споделете.Проверих при един арабин 200 точки струва горе долу колкото по евтина депферна шайба

6 мнения
• Страница 1 от 1