Държач за бензинова помпа
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
Държач за бензинова помпа
От известно време до колата ми миришеше на бензин, гледах от долу резервоар-а беше "омаслил"
от ляво и нямаше видимо да е пробит. След това реших да махна задните седалки и капачето което покрива бензиновата помпа и видях че изхода за бензин беше мокър и маркуча почти изяден (вижда се на снимката). Дадох на контакт и видях че си тече между щуцера и отливката (някой друг се е опитвал да го оправя с някакво лепило
) .
Единственото което се вижда като номер е "290496007"
Последните 7 цифри от вина "BN06217"
Въпросите са:
1. Как се казва този елемент който държи помпата и нивомера и има ли го като резервна част?
2. На един приятел е39-ката му е с същия мотор (м52б20) но буксата му е с 4-тири пина а моята с два
Има ли разлики между двете и мога ли да взема 4-тири пинова с букса, да отрежа кабелите и да наставя другата букса?
3. От каква друга кола може да стане този държач?
Цък за голяма снимка.

Въпросите са:
1. Как се казва този елемент който държи помпата и нивомера и има ли го като резервна част?
2. На един приятел е39-ката му е с същия мотор (м52б20) но буксата му е с 4-тири пина а моята с два

Цък за голяма снимка.

- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
Re: Държач за бензинова помпа
Никой ли няма някаква идея?!? 

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Аз на това нещо му казвам "държач"...
Когато ми се наложи, аз го взех втора употреба за 30 лева, но мисля, че трябва да е от същата кола...
Когато ми се наложи, аз го взех втора употреба за 30 лева, но мисля, че трябва да е от същата кола...

- shmotza
- кандидат ентусиаст
-
hishnika написа:От известно време до колата ми миришеше на бензин, гледах от долу резервоар-а беше "омаслил"от ляво и нямаше видимо да е пробит. След това реших да махна задните седалки и капачето което покрива бензиновата помпа и видях че изхода за бензин беше мокър и маркуча почти изяден (вижда се на снимката). Дадох на контакт и видях че си тече между щуцера и отливката (някой друг се е опитвал да го оправя с някакво лепило
) .
Въпросите са:
2. На един приятел е39-ката му е с същия мотор (м52б20) но буксата му е с 4-тири пина а моята с дваИма ли разлики между двете и мога ли да взема 4-тири пинова с букса, да отрежа кабелите и да наставя другата букса?
Цък за голяма снимка.
Колега, доколкото виждам от снимката, отворил си капачката зад шофьорската седалка, а там не е бензиноеата помпа, а нивомера...помпата е от дясно. Пусни си една обява, че си търсиш капачка за нивомер или цял нивомер с капачката в раздел "купува" и ще си вземеш за двайсетина лева здрава.
п.п.-за това виждаш разлика в буксите, защото гледаш нивомера

- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
Сега разгледах по внимателно схемата в "реалоем" и наистина се води "LEFT FUEL LEVEL SENSOR"
, но да се надявам че в понеделник ще ми остане малко време да оправя и този проблем 
Мерси за отговорите

Мерси за отговорите

5 мнения
• Страница 1 от 1