Проблем с багажника е39 седан. Решен!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: каруца
Проблем с багажника е39 седан. Решен!
Здравейте колеги, става въпрос за прословутата разправия с багажника на е39-ката. Както си измих колата отварям да взема микрофибър, затварям и после опитвам да отворя и чушки. Забелязах, че ми светна на борда индикатора за багажника. Прочетох по темите, но никъде не видях с подобно на мен светене на борда. Свалих гуменото копче и си цъка, както преди, но преди като се отваряше багажника се чуваше един звук на отваряне ( като заключваща се врата, но сега никакъв звук не се чува ). Това ли е съответната машинка за ел. подаване на сигнал за багажника http://prikachi.com/images.php?images/323/7213323a.jpg, намира се точно под пластмасовата кора като я свалиш надлъжно под самия механизъм. Иначе когато си натисна от ключа си заключва колата и от вътре от копчето за заключване на вратите всичко е 6, както и копчето до ръчната за багажника цъка си нормално, но не отваря багажника. Няма виене или тропане, както бях прочел в подобните теми за този проблем. Дайте ми 1-2 съветчета дали е това машинката, която съм посочил с линка, за да опитам с друга и да видя дали ще заработи.
http://prikachi.com/images.php?images/323/7213323a.jpg - Евентуално машинката за багажника !?!
Поздрави 
http://prikachi.com/images.php?images/323/7213323a.jpg - Евентуално машинката за багажника !?!

Последна промяна iskamdatikaja на 03 Апр 2014, 11:09, променена общо 1 път
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Проблем с багажника е39 седан.
Аз съм имал проблем със светеща лампа, затваряше се и отваряше нормално. Оказа се прекъснат кабел в снопа за капака, гумения маншон.
Ако се отваря от вътре и от ключа а от гуменото копче не, значи проблема може да е в гуменото копче, писал съм и по този проблем.
Ако се отваря от вътре и от ключа а от гуменото копче не, значи проблема може да е в гуменото копче, писал съм и по този проблем.

- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Аз съм имал проблем със светеща лампа, затваряше се и отваряше нормално. Оказа се прекъснат кабел в снопа за капака, гумения маншон.
Проблема колега е, че багажника се отваря единствено и само с ключа. Нито от ключа, копчето от купето за багажтика, касто и от копчето до аварийните. Машинката според мен издаваше един звук като на заключване сега нищо. Значи да смятам ли , че това е машинката за отключване.
iskamdatikaja написа: Машинката според мен издаваше един звук като на заключване сега нищо. Значи да смятам ли , че това е машинката за отключване.
Машинката ти счупена там където сочи стрелката . Или нова или при стругар да ти направи червячето от полиамид или бронз.
- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
Ако сега не чуваш никакъв звук при отключване или не стига ток или самото моторче е заминало, ако чуваш някакъв звук но багажника не се отваря колегата преди мен е показал къде се чупи самата машинка 

- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
ivoo написа:iskamdatikaja написа: Машинката според мен издаваше един звук като на заключване сега нищо. Значи да смятам ли , че това е машинката за отключване.
Машинката ти счупена там където сочи стрелката . Или нова или при стругар да ти направи червячето от полиамид или бронз.
Мерси колега :-) Ще напиша в темата като я оправя :-)
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Провери и кафявия кабел в десния сноп дали е скъсан.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- iskamdatikaja
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с багажника е39 седан. Решен!
boksioraE39 написа:Провери и кафявия кабел в десния сноп дали е скъсан.
Проблема е решен точно както каза колегата

9 мнения
• Страница 1 от 1