Глава от м54б22 на блок м52б20 става ли ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- krisko_520i
- Потребител
-
- Кара: 5 series e39 M52
Глава от м54б22 на блок м52б20 става ли ???
Здравеите колеги:) Тъй ,като карам е39 с м54б22 и от извесно време почна да се чува тракане от дясната част на дбигателя ,най-добре се чува ,когато застана отдясно на колата откам предната гума излиза звука.От там няма почти никаква шумо-изолация и се чува най-ясно ..колата когато я зех нямаше този шум и работеше перфе... но си личеше ,че маслото не и е сменяно мн често по нагара които имаше и когато смених маслото след кат я зех.Филтара беше се разпаднал
Минават ми мисли в главата че или лагери или изобщо е заминал мотора.. И сега да поясня какжо мисля. Имам аз от старата ми катастрофирала е39-ка перфектен м52б20
Вапроса ми е дали ше се варже блока от м52-ката на главата от м54-ката искам ако замине сегасхния джигател да напражя тази рокада ..То и вапроса ми е дали ще паснат си4ки неща например: автоматика и про4ие ..Дали степеннта на сгастяване сще е сходна защото се пак буталата и биелите на м52 са по различни от м54 ...Та като цяло дано не е глупаво от моя страна да питам нещо от сорта 

1 мнение
• Страница 1 от 1