Проблем с микрофон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Проблем с микрофон
Имам Е46 но което си монтирах навигация с блутут.Пуснах темата тук защото нещата са идентични, а има повече Е39-ки с телефони и се надявам тук да се разреши проблема по-бързо, а той е че когато се обадя по блутут аз чувам, а отсреща ме чуват само когато устата ми е на сантиметър от микрофона, иначе не.Микрофона е с парт номер завършващ на 762, което трябва да е най-доброто за целта.Има малко неясни неща.Цялата система ми я пратиха и като започнах да монтирам гледам че микрофона е с педя одрязани жици е се чудех къде да ги свържа и по точно буксата е с 3 пина и две вкарани жички на 1-ви и 3-ти пин.Разрових се в нета гледам пин 1 към пин 1 на УЛФ модула, а после трябвало пин 2 на микрофона , който ми е свободен, без вкарана жичка на него - към пин 19 на улф модула.Аз си поставих жичка на пин 2, свързах го с пин 19 на улф-а и тогава ме чуват само когато ще изям микрофона.При всякакви други варианти на свързване не ме чуват.Как да го разреша проблема и възможно ли е микрофона да е повреден, че гледам 100 лв. е нов, а не ми се рискува, ако се окаже че не е свързан правилно?Освен това като въртя копчето за усливане и намаляне, когато съм в разговор нищо не се случва, това нормално ли е?
1 мнение
• Страница 1 от 1