Питане за сервиз на ГИ Фобос - гр София

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Питане за сервиз на ГИ Фобос - гр София

Мнение от EcLipSeR » 18 Фев 2014, 17:02

Здравейте колеги. Имам проблем с газовата инжекция на фобос. Вчера както си карах, колата взе сама да превключва на бензин.Дори при повторно натискане на бутона за минаване на газ, колата дори и 1 секунда не задържа на газ (веднага превключва) все едно газта не достига до цилиндрите. Сетих се ,че отдавна не бях сменял филтрите и веднага спрях до най близкия газов сервиз за смяна ( старите филтри бяха оскъдни ). Но естествено проблема си остана, момчетата не успяха да ми помогнат тъй като нямали софтуер.
Историята със софийските майстори на Фобос ми е толкова дълга ,че не знам от къде да почна. Преди около година имах проблем с ГИ отново - работата на мотора беше не равномерна и прекъсваше. Обиколих - официалния сервиз в Долни Богров (нямаше такова чакане - пари на вятъра проблема си остана) , в Горна Баня (еврогаз - пари на вятъра - поне бързо ги дадох) , по пътя за Ботевградско до 124-то СОУ - (човека наистина имаше желание но пак не се оправи) - За това вече съм доста скептично настроен към майсторите на този ГИ и търся човек който наистина може да реши проблема без да си играе на проба-грешка за моя сметка.

П.С. Ще споделя ,че проблема преди бе във вакума, рейката и един клапан, човека който е оправи и от който съм страшно доволен се намира в гр. Бургас до паркинга на Бова-опел - препоръчвам го на всеки който е от окръга.Но за мен това е краен варянт ,тъй като път към морето ми се очертава най рано края на Март. Колета е е39 523 м52б25ТУ.
Мерси предварително колеги!
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Назад към E39