Багажник-решен

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: е39 520i Touring

Багажник-решен

Мнение от bavariq_89 » 03 Фев 2014, 22:45

Колеги моля за помощ става въпрос за дъното на багажника на комбито ми, и по-точно кората която е над резервната гума тази с ключалката. По принцип трудно се отваряше и трябваше с едната ръка да натискам на долу а с другата да отварям до преди няколко дена, когато се счупи явно механизма сега се вдига дръжката лесно и не мога да отворя и вдигна кората. Ако някой се е сблъсквал с този проблем нека да каже как може да се отвори така, че да не се чупи нищо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Багажник-решен

Мнение от Leon » 15 Фев 2014, 19:43

Чудесно, че си го решил, но май е редно да споделиш как, след като си търсил помощ тук :winky:
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: е39 520i Touring

Re: Багажник-решен

Мнение от bavariq_89 » 15 Фев 2014, 20:20

Никакъв проблем да споделя, но просто като поправих заглавието и ми каза, че е изтрита темата :) Та на въпроса поогледах я умно кората понапънах я с груба сила и нищо и тогава се сетих, че когато е отворено може да се извади цялата и напънах в задната част и щифтовете или там както се казва се извадиха след което пак с дърпане се откопча и от пред развих винтчетата на самата дръжка смазах и раздвижих механизма, но нищо не се получи и тъй като е капсулован целия механизъм не можах да го отремонтирам. Варианта беше да махна механизма, но да остане дупка което не ме радваше и за това завъртях заключващия механизъм навътре (обърнах я на обратно), но имаше и друг проблем и той беше че стърчеше с около 1-2 мм и не можеше да се затвори за това ползвах клещи и чук :clap: за да прибера стърчащата част на долу и всичко заспа.

Назад към E39