LCMII към LCMIII
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoichkov1988
-
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: neshto novo
LCMII към LCMIII
Здравейте имам проблем с единия фар по точно десния и то дългите свети постоянно и габарита угасна колата е Е39 96г. казаха ми че е LCM-модула моя е LCM II и ми попадна LCM III от Е39 98г. има ли разлика между двата ще ми свети ли всичко както досега си е било?ще паснат ли буксите? благодаря предварително
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- Stoichkov1988
-
-
Re: LCMII към LCMIII Още изненади
смених модула с LCMIII но защо той е без радиатор отгоре както LCMII проблем ли е ? Дългите светнаха но единият ми габарит на десния фар (пасажерски) продължава да не свети мерих го днес не отива ток до буксата някакви идеи?
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Re: LCMII към LCMIII
Колега, не е проблем че модула е без радиатор, въпрос на елементна база и изпълнение. Относно липсата на габарита, радвай се че само той липсва. Задължително е прекодиране на модула към колата и ще ти се появят светлините, освен това ще ти изчезне червената точка до дневния километраж. Ако въобще си и обърнал внимание
За кодирането се обърни към знаещите и можещите, разполагащи със софтуер за целта. Успех!

- Stoichkov1988
-
-
Re: LCMII към LCMIII
Днес покарах доста само габарит нямам и не идва ток до него и ми направи впечатление левия мигач някои път почва да мига много бързо все едно има изгоряла крушка а то няма,как се програмирва тоя модул трябва да отида с колата или мога да го пратя и някои в Велико Търново дали го прави това
5 мнения
• Страница 1 от 1