Отново проблем със сервото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Отново проблем със сервото
В началото на миналата зима имах проблеми със запушено около сервото отделение (под левия филтър). Изкарах водата и след това 2 месеца нямах никакъв проблем. От тогава редовно си чистя технологичния отвор за оттичане на водата. Пет дена ми стоя колата в Бургас без да я карам (беше постоянно под 0 градуса). Днес я запалих и като натиснах спирачка колата изгасня моментално. Така 5 пъти подред. Спирачката твърда за около 2 мин. и след това ОК. Тръгвам, минавам 300км и няма проблеми, спирам зареждам за 5 мин и продължавам и след 10 км усещам, че няма спирачки. И едвам се прибрах. Установих, че имам 1 натискане нормално и след това твърда спирачка за около 500м и след това също пак получавам бонус натискане.
Въпроса ми е да пробвам ли пак с гимнастиката за източване от сервото? Щях да го направя още днес, но този нов симптом с изгасянето на колата ме довежда до мисълта, че може би вече има и друго
Също си мисля какво мога да измисля за източването- някаква вакуум помпа или подобно. Мисля си един компресор от хладилник да пригодя за целта. Дали ще има ефект?
Въпроса ми е да пробвам ли пак с гимнастиката за източване от сервото? Щях да го направя още днес, но този нов симптом с изгасянето на колата ме довежда до мисълта, че може би вече има и друго

Също си мисля какво мога да измисля за източването- някаква вакуум помпа или подобно. Мисля си един компресор от хладилник да пригодя за целта. Дали ще има ефект?
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
3 мнения
• Страница 1 от 1