Странен шум и вибрации от кормилото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Странен шум и вибрации от кормилото
Здравейте колеги нов съм в форума, от 3-4 дена някъде се появи странен шум в колата усеща се от кормилото нещо като виене и вибриране на волана скоро бях на сервиз да и сменят някои неща, и не ми се ходи пак заради виенето чудя се дали не е от хидравликата нещо преди 1 месец някъде налях хидравлична течност даже питах други хора те викат че много рядко наливали течност в хидравликата. Колата е купих преди 1 месец от познат който добре се грижеше за нея, ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели благодаря ви предварително
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: Странен шум и вибрации от кормилото
Провери си пак маслото на хидравликата виенето се получава като понамалее маслото/и не само тогава./а вибрирането може пак да се получи когато маслото много е намаляло
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Проблема се оказа че има теч отдоло и губи масло от време на време. Вчера налях и се оправи въпроса е тоя теч от какво може да се получи, започнах да я следа колата и всеки ден намирам малки локвички под нея, което ме притеснява донякъде
Оправи се след като сложих повечко течност, но разбрах откакво е станало така, имам течове отдолу на червено масло и двигателно хвърля по малко. Въпроса е как да спра тия течове, някои викат гарнитура да сменям, други ме наплашиха че щяло ми излезе 700-800 кинта
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Aко имaш мaсло,е хидрaвличнa помпa.И при мен беше тaкa.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Маркучите как са, провери първо тях - често протичат на капсуловката... 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Точно зад радятора минава една метална тръба през която минава АТФ-а,при мен 2-пъти се пукаше и не се оправи докато не го смених с ново доколкото си спомням,ше разбереш дали е от него като погледнеш дали е стекло масло по кулера..Търси проблема в сервото и гледайте къде заминава маслото..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
8 мнения
• Страница 1 от 1