чип е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- tyrbo_pe4ka 525tds
- Потребител
-
чип е39
първо здравеите на всички и честита нова година,имам един малък проблем теи да се каже от скоро чипосах бмв-то 525 тдс е39,но имам проблем не иска повече от 210км. да вдигне а до преди чипа ми вдигаше 225 с малко зор,иначе на ниските съм доволен много по пъргава е от преди и не знам какъв мойе да е проблема помагаите даите ми съвет.Мерси предварително 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: чип е39
Ами в чипа ти е проблема, щом преди това си вдигал 225, а след чипа не ще, какъв съвет очакваш да ти дадем 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Кой е правил колата?
Въпроса си задай към мапера и веднага след като я засилихте ли я пробва на макс или в последствие разбра че не може повече?
Въпроса си задай към мапера и веднага след като я засилихте ли я пробва на макс или в последствие разбра че не може повече?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- tyrbo_pe4ka 525tds
- Потребител
-
ами в последствие разбрах че не иска да вурви повече от 210-215,обадих му се на тоа тои ми каза че можеби не и стига приток на въздох, манжа имало достатучно , и че неможело преди чипа да вдигала повече км. А и ме накара да бутна баи паса тоя клапан на турбината. намалих хода му
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Закарай колата при него,тук няма кои да ти помогне така,пък и 215 не е малка скорост за ТДС. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...

Колеги -пълна анестезия, тоя ще го режем - понеже малкият е седалищно....
На колегата. Замисли се дали всичко което казваш е "наистина така" и ако да - сподели къде е бил тунинга, ....

- tyrbo_pe4ka 525tds
- Потребител
-
амо чипа го правих при този човек http://www.tuneline-bg.com/?load=contacts.Данаил се казва,и това което казвам е така.Понеже не сум в бг.като си дода първата ми работа е да го посетя.
7 мнения
• Страница 1 от 1