540i - от къде да търся?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
540i - от къде да търся?
Привет.
Оглеждам се за 540i, но гледам някакви гробници се продават, чак ти става жал като ги видиш.
Сега карам 165 коня, 2,5 V6, японец, и искам да се кача на нещо по-бързо.
Гледам във форума е имало обяви, ама скоро нищо ново.
535 изпада от класацията, щото като ще е гарга, ... знаете си.
530i някак не ми се ще, ама ако не намеря хубава 40-ка, и това е вариант.
Като взаимозаменимост на частите по окачването и другите възли, стават ли от 530 или по-надолу?
Оглеждам се за 540i, но гледам някакви гробници се продават, чак ти става жал като ги видиш.
Сега карам 165 коня, 2,5 V6, японец, и искам да се кача на нещо по-бързо.
Гледам във форума е имало обяви, ама скоро нищо ново.
535 изпада от класацията, щото като ще е гарга, ... знаете си.
530i някак не ми се ще, ама ако не намеря хубава 40-ка, и това е вариант.
Като взаимозаменимост на частите по окачването и другите възли, стават ли от 530 или по-надолу?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: 540i - от къде да търся?
anttonev написа:...
Само М5 и 540 са взаимозаменяеми по предницата, задницата си е почти същата, като на 530.
Колегата @Ilko Ivanov има читава 535i 99г. с ТУ двигател, но ти пък не искаш 3.5

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Точно щото се продават основно кочини в БГ си скокнах до немско и си намерих супер читав екземпляр и за момента не ме е оставила 1 път. Само обичайните детски болести на модела и двигателя съм лекувал 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
Оставам с впечетление че ако не са поддържани правилно, са маслояди? Така ли е?
Други кахъри, дето се появяват на около 300000, щото предполагам и да пише 123000 са си всъщност 300000?
Кое да търся, автомат или ръчка? Ще ми се автомат, ама знам ли. А маховика на ръчката демпферен ли е?
Други кахъри, дето се появяват на около 300000, щото предполагам и да пише 123000 са си всъщност 300000?
Кое да търся, автомат или ръчка? Ще ми се автомат, ама знам ли. А маховика на ръчката демпферен ли е?

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
Ех, хубава е тази, но 15000 нямам, за съжаление.
Хм, фейслифта, освен външно, различава ли се по друго от предифейса?
Пък и ако това е годината, в която е излезнала от завода, не трябва ли да е 295кс?
В чужди форуми съм чел че даже били около 300кс, в последните години двигателите, но умишлено не ги пишели. Чета че имало разлика в кормилната рейка между 530 и надолу и 540. В какво се изразява тази разлика? На завои не обичам с вратите напред, даже леко бабешки карам, но на права обичам да настъпя.
Хм, фейслифта, освен външно, различава ли се по друго от предифейса?
Пък и ако това е годината, в която е излезнала от завода, не трябва ли да е 295кс?
В чужди форуми съм чел че даже били около 300кс, в последните години двигателите, но умишлено не ги пишели. Чета че имало разлика в кормилната рейка между 530 и надолу и 540. В какво се изразява тази разлика? На завои не обичам с вратите напред, даже леко бабешки карам, но на права обичам да настъпя.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
boksioraE39 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381934618192473&f1=details&slink=56kqus
На същите пари колега от форума продава М5 което айде да кажем е поне толкова читаво колкото тая 40-ка. И беше казал че интереса клони към нула.. Бъдете реалисти..
Аз преди почти месец вече едвам продадох 540 (фейс, паркет само отвънка но оригинал, нави, кожа и т.н.) на 200хил. реално, перфектно отвсякъде за има няма седем бона по-малко, седя сигурно месец почти като дойдоха само едни хора и го взеха (щото бяха живяли в швейцария и знаеха какво търсят)
та толкова и търси колегата...
не иска 535 а сигурно ще искаш и сума екстри, иначе имам много читаво на смешна цена. (смешна цена, ама един не дойде да го види)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
boksioraE39 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381934618192473&f1=details&slink=56kqus
Тая същата 40-ка скоро я видях с отворен двигател в един форумен сервиз. Нещо беше родил двигателят, ама не знам точно какво беше. Явно е вече оправена, но иначе от доста време кисне в мобилето /има-няма 3 години, ако не и повече/ и на тая цена просто няма кой да я вземе.
Доста е лъсната, вероятно и читава, ама за тия пари май верно по-добре М5

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
goguma написа:boksioraE39 написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11381934618192473&f1=details&slink=56kqus
Тая същата 40-ка скоро я видях с отворен двигател в един форумен сервиз. Нещо беше родил двигателят, ама не знам точно какво беше. Явно е вече оправена, но иначе от доста време кисне в мобилето /има-няма 3 години, ако не и повече/ и на тая цена просто няма кой да я вземе.
Доста е лъсната, вероятно и читава, ама за тия пари май верно по-добре М5
Да доколкото знам беше в един сервиз в суходол,колата я знам още от преди 2-3-години момчето дойде с нея на ОМВ и найстина е доста хубава,иначе аз не бих си купил М5 за 15-хиляди лева,просто в момента имам за други неща да си давам парите а не да съживявал M5.....
Виж 15 за Е34 М5 по-скоро...

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
boksioraE39 написа:
Да доколкото знам беше в един сервиз в суходол,колата я знам още от преди 2-3-години момчето дойде с нея на ОМВ и найстина е доста хубава,иначе аз не бих си купил М5 за 15-хиляди лева,просто в момента имам за други неща да си давам парите а не да съживявал M5.....
При Милен в Суходол беше, да

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
goguma написа:boksioraE39 написа:
При Милен в Суходол беше, даИначе за 15 бона не мисля че Е39 М5 ще е гробница, просто цените на тези коли главоломно падат навсякъде. Все по-скъпи цени на горивата, все по-високи данъци, вдигат се и цените в официалните сервизи, а с М5 компромиси не трябва да има.Такива мощни коли си станаха сериозен лукс и черна дупка за пари, повечето хора предпочитат за тия пари да си купят няква чисто нова градска шкода или фв и да си цъкат евтино
Незнам колега аз няма да си дам под 11-хиляди лева 530д пък нека има за 4-5-6 "такива" просто всеки си знае.

А иначе в mobile.de Е39 М5 почват от 8800 евро и стигат до 25-30к....та тези тук за 14-15 незнам... Иначе си прав че в момента си е лукс но то тия дето имат М5ци имат и по едно дизелче...

Сори за

- Bavarcho
- Пантерчо
-
27 декември 2013г. е датата, сверете календарите..
германия е едно, българия е друго..

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Bavarcho написа:27 декември 2013г. е датата, сверете календарите..
Е те М5ците не идват от Горубляне и Дупница?

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Конкретната за която писах е от Швейцария
(сигурно си я видял в мобиле.бг.)
Не знам колко читаво е това 540, но и М5цата както казах надали е по-малко (не ви знам критериите за читаво всъщност), на 200к със сервизни докумнети от до е, екстри а-у, има си всичко.
Пак казвам аз за 540 то дето дадох снимка имах само едни клиенти за месец, със седем бона по-евтино от тая 40-ка, а с тея 7 бона нали знаеш какво се случва по 40-ката..
Не ми се спори, всеки си има мнение
Аз говоря колко може да продадеш една кола, а това колко би искал собствненика й за нея е друго нещо, в което не мога да се бъркам.
И съм виждал 39-ки било то М-ки или 20-ки за по пет и за по петнайсе бона и знам каква е разликата - 10 бона в цената, не друго.
Аз мисля да приключим, все пак не е мястото в техническия раздел, и двамата не сме от вчера тук

Не знам колко читаво е това 540, но и М5цата както казах надали е по-малко (не ви знам критериите за читаво всъщност), на 200к със сервизни докумнети от до е, екстри а-у, има си всичко.
Пак казвам аз за 540 то дето дадох снимка имах само едни клиенти за месец, със седем бона по-евтино от тая 40-ка, а с тея 7 бона нали знаеш какво се случва по 40-ката..
Не ми се спори, всеки си има мнение

Аз говоря колко може да продадеш една кола, а това колко би искал собствненика й за нея е друго нещо, в което не мога да се бъркам.
И съм виждал 39-ки било то М-ки или 20-ки за по пет и за по петнайсе бона и знам каква е разликата - 10 бона в цената, не друго.
Аз мисля да приключим, все пак не е мястото в техническия раздел, и двамата не сме от вчера тук

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Що бре, преди време имаше едни на "ония" пари с изтропали лагери и заглушаващи с ваносите си всеки дизел дръзнел да застане до тях
Пък и давали 220 коня на колела, добре е к'во
Ама така е, купуват хората, покарат стабилно, пък взимат и продават после, като дойде време за интересните ремонти. Които се вързал, вързал се, това е. Поне такива са ми наблюденията от преди година-две като търсехме, все бяха гробове, ама може и да не съм ги целил нещо
Автора на темата, относно 540-ката (а и всяка друга ), ако не намериш тук читава от някой фен, търси си отвън някоя и това е, щото избора е ограничен общо взето

Автора на темата, относно 540-ката (а и всяка друга ), ако не намериш тук читава от някой фен, търси си отвън някоя и това е, щото избора е ограничен общо взето

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4