Навигация проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Навигация проблем
От ровене стигнахме до тук, свети и на изгасена кола. Какво да правя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Навигация проблем
Ъпдейтвай си софтуера, тъкмо и езика ще си смениш ако не искаш да ти е немски!

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Слагаш си ъпдейт с най-високата 32 версия (ако имаш) . В кой район на Бг си? За Варна пишеш на Mad_Presley,за Добрич на Ilko Ivanov за София на Ivo1bg а за Пловдив може и на мен
Лично според мен си се мъчил да смениш езика на навито без да си подготвен със софтуер за това....и без да ми се сърдиш ама така опровергаваш подписа си! Все пак бих ти помогнал.

- liort
- младши ентусиаст
-
Лично аз нищо не разбирам и където не разбирам не пипам, просто присъствах на случката с проблема, щото все пак колата е моя. Надявам се днес проблема да бъде отстранен. Благодаря за отговорите. От София съм, и ще се свържа с Иво за последващи софтуерни ъпгрейди.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
И аз утре трябва да "съвивявам" едно МК3 което изписа същото след ровичкане с ИНПА, само дето е МК3 с 4:3 монитор и мисля да изтегля по-нисък ъпдейт (V25 е най-ниския който намерих) Честох че за МК3 V32 е висок ъпдейт и няма смисъл 

- Atsalov
- Ацалов
-
liort написа:Лично аз нищо не разбирам и където не разбирам не пипам, просто присъствах на случката с проблема, щото все пак колата е моя. Надявам се днес проблема да бъде отстранен. Благодаря за отговорите. От София съм, и ще се свържа с Иво за последващи софтуерни ъпгрейди.
Гореизброените колеги меко казано са изписали фермани по тема за навигациите ,с каква диагностика го сринахте? Защото на една от диагностиките има връщане в първоначално състояние. И го махни този глупав подпис мисля че не само мен дразни а и не вярвам като зададеш точни и адекватни въпроси някой да ти откаже(отказъл) ,все пак сме БЪЛГАРИ!
Bavarcho написа:И аз утре трябва да "съвивявам" едно МК3 което изписа същото след ровичкане с ИНПА, само дето е МК3 с 4:3 монитор и мисля да изтегля по-нисък ъпдейт (V25 е най-ниския който намерих) Честох че за МК3 V32 е висок ъпдейт и няма смисъл
За МК3 v25 си е идеална.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
- liort
- младши ентусиаст
-
Проблемът е решен, който разваля прави. Софтуера е обновен, на Английски е вече, плюс карта на България. Благодаря на всички за своевременната намеса.
П.П. следвайте стриктно инструкциите при записа на СиДи които са показани във форума, иначе СиДито не иска да излезе, и следва разглобяване на навигацията.
П.П. следвайте стриктно инструкциите при записа на СиДи които са показани във форума, иначе СиДито не иска да излезе, и следва разглобяване на навигацията.
Последна промяна liort на 01 Окт 2013, 7:00, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
liort написа:Проблемът е решен, който разваля прави. Софтуера е е обновен на Английски е вече, плюс карта на България. Благодаря на всички за своевременната намеса.
П.П. следвайте стриктно инструкциите при записа на СиДи който са показани във форума, иначе СиДито не иска да излезе, и следва разглобяване на навигацията.

9 мнения
• Страница 1 от 1