Въпрос за Радио, ТВ и други модули плюс снимки

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби

Въпрос за Радио, ТВ и други модули плюс снимки

Мнение от todorakis82 » 21 Сеп 2013, 15:34

Здравейте колеги, незнам с какъв радио модул съм имам съмнения, че е ВМ 24 но не съм сигурен проблемът ми е, че музиката когато си иска спира след известно време тръгва
P210913_11.28_[01].jpg
такъв ми е радио модула.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за Радио, ТВ и други модули плюс снимки

Мнение от todorakis82 » 21 Сеп 2013, 15:41

Другите модули незнам какви са:
P210913_11.28.jpg

Тази черната кутия е Нокия в колата имам телефон но е прекъснат. В средата имам съмнения, че е за алармата а първия мадул е за телевизията незнам дали съм прав ще съм благодарен някой ако знае да пише.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от todorakis82 » 21 Сеп 2013, 15:45

Колеги незнам с каква музика съм според мен е от най-обикновените така ли е. Как да разбира с DSP ли е, или Hi-Fi ако е нито едно мога ли да сложа. Отпред има две колони на предните врати от пищялките нищо не се чува май колонки няма и отзад на тавана са две колони.
Последна промяна todorakis82 на 02 Окт 2013, 14:43, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от todorakis82 » 21 Сеп 2013, 17:36

Колеги навигацията ми е МК3 мога ли да е направя на български език, колко ще струва. Мога ли да е заменя с МК4, каква е разликата между двете освен, че едната е със СД а другата ДВД или не си струва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Сеп 2013, 12:39

Колега, страшна тема :D . Нямаш DSP, нито Hi-Fi музика в колата. Можеш обаче да сложиш, с доста разправия, да те предупредя. МК3 навигацията спокойно можеш да я смениш с МК4, без да пипаш друго. Гледам, имаш телевизия. Радио Модула е ВМ24. Ако можеш да го смениш с ВМ54, би било добре. Всичко е upgradeable колега, опира само до пари и желание, най-вече до първото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от todorakis82 » 22 Сеп 2013, 13:05

Elesar74 написа:Колега, страшна тема :D . Нямаш DSP, нито Hi-Fi музика в колата. Можеш обаче да сложиш, с доста разправия, да те предупредя. МК3 навигацията спокойно можеш да я смениш с МК4, без да пипаш друго. Гледам, имаш телевизия. Радио Модула е ВМ24. Ако можеш да го смениш с ВМ54, би било добре. Всичко е upgradeable колега, опира само до пари и желание, най-вече до първото.

Защо с ирония колега "страшна тема" не съм запознат, каква ми е музиката дали ми е най-най-обикновенната или не, затова направих снимки за улиснение и да намеря отговор за проблема, които имам с изчезването на музиката.
Кой от варянтите ще е по изгоден да оправя радио модула ако може да се оправи или да го заменя с радио модул ВМ54 за да не ми изчезва така музиката, колко ще ми струва единия и другия вариянт.
Какво мога да направя да слушам музика с флашка с това опростено обурудване за музика, което го имам в колата. Задължително ли е дисковите да са оригинални за СД чейнджъра мога ли да си правя сд-та на компютара, какъв формат трябва да са те и до, колко песни трябва да са но диск.
Каква е разликата на навигацията между МК3 и МК4, какво ще спечеля, като екстри ако я сменя, колко ще ми струва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Сеп 2013, 16:35

Колега, не е ирония, споко. Много въпроси задаваш наведнъж. Има търсачка, ползвай я и ще намери отговорите.
Музиката ти зависи от радиомодула. Казвам ти, ако можеш, смени го с ВМ54, колко ще струва - http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=133 . BМ54 поддържа АUX, можеш да си включиш и телефона по този начин да слушаш от него.
СД-та можеш да си записваш от компира, формат за AudioCD. Можеш да конвертираш МР3-ки във формат за такъв запис, можеш да записваш flac или ape файлове директно, както искаш. Събират се около 16-18 песни.
За да слушаш музика от флашка, ще ти трябва допълнителен външен модул - Grom Audio или нещо подобно, има писано по въпроса, чети.
Разликата между МК3 и МК4 навигационен компютър, при МК4 имаш поддръжка на гласово известяване за speed камери. Също така поддържа четене на DVD дискове. Ъпгрейда е препоръчителен. Колко струва - на горния линк.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Назад към E39