E39 Комби задни амортисьори
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
E39 Комби задни амортисьори
Здравейте.
Искам да попитам някои знае ли как се сменят на комбитата E39 задните амортисьори.
По конкретно искам да знам дали има болтове отгоре във багажника и къде се намират.
Не мога да ги видя , защото имам малко бутилки с метан , та да знам дали ще трябва да се свалят.
Искам да попитам някои знае ли как се сменят на комбитата E39 задните амортисьори.
По конкретно искам да знам дали има болтове отгоре във багажника и къде се намират.
Не мога да ги видя , защото имам малко бутилки с метан , та да знам дали ще трябва да се свалят.
- bmw e 39
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525dА 2003
Re: E39 Комби задни амортисьори
Най-вероятно ще се наложи да махнеш бутилките.
1. махаш основната голяма кора
2. махаш легена над резервната гума
3. отвиваш болтовете които се намират вътре в халките на малката кора от двете страни
4. отвиваш единственият болт който е от предната страна на малката кора (В СРЕДАТА)
5. след като махнеш малката кора под него ще видиш от ляво и от дясно два елипсовидни капака, махаш ги и тях
и това е,
3. отвиваш болтовете които се намират вътре в халките на малката кора от двете страни
4. отвиваш единственият болт който е от предната страна на малката кора (В СРЕДАТА)
5. след като махнеш малката кора под него ще видиш от ляво и от дясно два елипсовидни капака, махаш ги и тях
и това е,
Re: E39 Комби задни амортисьори
bmw e 39 написа:Най-вероятно ще се наложи да махнеш бутилките.
и това е,
Ясно , значи ще се махат и по мъчният начин.

3 мнения
• Страница 1 от 1