Проблем с ванос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ванос
Здравейте всички фенове на БМВ. От 1год. имам 523 97г. 2,5 бензин единичен ванос. След 30х. км. удоволствия и удовлетворение от автомобила, един хубав слънчев ден изпуши здраво. След ревизията се установи скъсана шпилка на главата не знам как се води -най близката до купето. Следващата стъпка бе майстор за оценка на щетите и решение на проблема. След демонтиране на главата мнението на майстора бе. Мотора явно е на реални км. (защото до този момент аз не вярвах на сервизната книжка нищо че до последно беше обслужван във сервиз на БМВ) Последва шлаиф на глава и още ?какво си и 10х.км. колата вървеше поне за мен много добре, до миналата седмица когато едва се прибрах от път. Колата прекъсваше като я задържиш на 110км. няма проблем в мига когато почнеш да превключваш започваше да придърпва. Сутринта като е закарах на майстор работеше като трактор но впоследствие се оправи. След обед при теста на майстора също е била много добре и ми вика ела си вземи колата няма нищо какво да те притеснява.Аз нарочно отидох на др. ден сутринта да я запали студена и наистина заработи с прекъсвания но докато е вкара в сервиза и започна да проверява коя свещ прекъсва тя пак се оправи. Така колата стоя 1седмица при него но като я закачи на компа изписа и 2ра грешка (МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА НА ВАНОСА) Вчера си взех колата защото трябва да пътувам, прекъсването е отстранено но не могъл да открие причината за грешката, клапана каза че работи идр. нищо, ще я карам с не работещ ванос.
Моля помагайте.-1во има ли проблем ако я карам към 1000км.с не работещ ванос, защото майстора ми каза. -Само ще гори малко повече.
2ро -Трети ден чета форума и не можах да намеря сходен проблем с ваноса като моя.
Благодаря предварително.
Моля помагайте.-1во има ли проблем ако я карам към 1000км.с не работещ ванос, защото майстора ми каза. -Само ще гори малко повече.
2ро -Трети ден чета форума и не можах да намеря сходен проблем с ваноса като моя.
Благодаря предварително.

- kostadin kuzev
- Потребител
-
Re: Проблем с ванос
колега аз моиата е карах 1 година с неработеш ванос
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Аз също бих искал да прочета от колегата,който е карал така една година,как усещаше колата.Колко разлика се усеща
- kostadin kuzev
- Потребител
-
как се разбира дали работи.ами закачете го,на диагностика,и веднага излиза грешка.ванос механична повреда.и датчика на разпределителниа вал дава стоиност +2 когато не работи ваноса.когато работи дава –4.надиавам се,че сам успиал да отговориа.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
kostadin kuzev написа:как се разбира дали работи.ами закачете го,на диагностика,и веднага излиза грешка.ванос механична повреда.и датчика на разпределителниа вал дава стоиност +2 когато не работи ваноса.когато работи дава –4.надиавам се,че сам успиал да отговориа.
пълни глупости!!!!
съвеет към автора смени си майстора!
NAPSTE RS написа:пълни глупости!!!!
съвеет към автора смени си майстора!
Ти шЪ кай'ш. Човека се надиява че е Уписал отговория:D

- kostadin kuzev
- Потребител
-
мале само професори тук.ами успех
7 мнения