Проблем с Е-39 Дизел.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- sniper elit
- Потребител
-
Проблем с Е-39 Дизел.
Здравейте колеги , не видях подобна тема за това пускам нова.
Имам следния проблем,колата ми стоя 3 месеца в гаража без да се кара ,когато я оставях всичко беше нормално.
Онзи ден се прибирам и реших да я запаля ,акумулатора беше паднал и и се наложи зареждане.
Запали си колата със заредения акумулатор нормално, взеха да светят АВАРИЙНИТЕ без да съм натискал копче ,свети ту ляв ту десен мигач,когато натисна лоста за десен миг. и връщането му обратно прехвърля импулс и на другия .Колата си работи на място включва и изключва аварийни когато си поиска ,и редува мигачите .
Всичко по колата ДРУГО си работи както ПРЕДИ ,със друго по нея нямам проблем.
Имал ли е някой такава случка или знае от какво е проблема да ме насочи.
Ходих при един ДИАГНОСТИК /Като си мисля че се е побъркал компа /,той обаче ме праща на Електротехник,ОНЯ ПЪК МЕ ВРЪЩА ОБРАТНО
НЕ СЪМ БИЛ И ЗА НЕГО, не се върнах реших да попитам първо ТУК ,защото не знам и аз точно за КЪДЕ съм.
Ако някой може да помогне ,или да ме насочи ще бъда благодарен.
Имам следния проблем,колата ми стоя 3 месеца в гаража без да се кара ,когато я оставях всичко беше нормално.
Онзи ден се прибирам и реших да я запаля ,акумулатора беше паднал и и се наложи зареждане.
Запали си колата със заредения акумулатор нормално, взеха да светят АВАРИЙНИТЕ без да съм натискал копче ,свети ту ляв ту десен мигач,когато натисна лоста за десен миг. и връщането му обратно прехвърля импулс и на другия .Колата си работи на място включва и изключва аварийни когато си поиска ,и редува мигачите .
Всичко по колата ДРУГО си работи както ПРЕДИ ,със друго по нея нямам проблем.
Имал ли е някой такава случка или знае от какво е проблема да ме насочи.
Ходих при един ДИАГНОСТИК /Като си мисля че се е побъркал компа /,той обаче ме праща на Електротехник,ОНЯ ПЪК МЕ ВРЪЩА ОБРАТНО

Ако някой може да помогне ,или да ме насочи ще бъда благодарен.
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Re: Проблем с Е-39 Дизел.
Има голям шанс да ти се е прецакало самото лостче. Аз тъкмо се бях запътил да сменям моето (за такова с БК копче) и почна само левият мигач да се бъзика.. лоста по средата - левият мига, лоста за десен - мигат като аварийки, лоста за ляв - естествено ляв
Ударих го няколко пъти, изключих, изчаках 5мин и всичко беше ок. След това смених лостчето и не съм имал ядове.
П.С. Аз съм с Е46

П.С. Аз съм с Е46
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Kolega,az sym s X-5 i imah podoben problem.Sled smqna na nov akumulator mi izcheznaha migachite
imashe si gi na avariini no nqmashe migachi ot lostcheto??..obadih se na edin maistor da pitam kakvo da pravq i toi mi kaza che tova s migachite se sluchva ponqkoga sled kato e bila bez akumulator ....sled koeto pokarah okolo 10-15 min. i si se poqviha...ottogava nikakav problem. p.s. sajalqvam che pisha na latinica no sam s nov laptop ne znam kak da si vklucha bg-to

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
колега скапал ти се е LIGHT модула, намери си друг от някоя кола на части, смени го и след това го програмирай за твоята
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- dmxl
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Пробвай първо с откачане на акумулатора за 10-15 мин, понякога помага

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
dmxl написа:колега скапал ти се е LIGHT модула, намери си друг от някоя кола на части, смени го и след това го програмирай за твоята
Най-напред да пробва с препрограмирине на LIGHT модула на колата - най-вероятно е софтуерен бъг от падането на акумулатора. При подобно изпълнение може да се случи какво ли не по модулите на колата.
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
на мен ми беше паднал акомулатора заредих го и го върнах на колата и нямам парктроник от тогава,само изпищява като дам на задна и това е
- sniper elit
- Потребител
-
Kолеги имам един въпрос. Днес закарах колата на майстор ,стигнал до извода че е от ЛАЙТ МОДУЛ-а,открил модул 2-ра ръка.
Цената на модула била 100 лева и още 160 лева за ПРОГРАМИРАНЕ .
Някой ако е в час с цените нека сподели добре ли е това като цена.
Цената на модула била 100 лева и още 160 лева за ПРОГРАМИРАНЕ .
Някой ако е в час с цените нека сподели добре ли е това като цена.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Някой иска да забогатее от теб :grin:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

- dmxl
- младши ентусиаст
-
Колега яко искат да те изклатят, какво е това програмиране 160лв, реално за 20-30 лева всеки колега от форума който има програмата ще ти свърши работа, и лайт модул можеш сам да си намериш на добра цена, във форума има доста разглобени за части Е39ки разрови се в раздела купува-продава
- sniper elit
- Потребител
-
Oправихме нещата ,ходих и си взех колата ,същевременно взех модул за 80 кинта,говорих с човек дето се занимава с програмиране и ми даде цена от 50 лева /може и да има по евтино но то в града има двама дето може да им се има доверие/ което смятам за добре ,утре ще я правят.
Нещата тъй се вързват ,иначе се бях стреснал.
Малко множко ми се видяха парите дето ми поискаха и ме осъмни нещо,то и за това писах тук.
С помощ на приятели се справих .
Човек не знае на какви майстори ще попадне.
Благодаря и на вас, за бързите отговори.
Нещата тъй се вързват ,иначе се бях стреснал.
Малко множко ми се видяха парите дето ми поискаха и ме осъмни нещо,то и за това писах тук.
С помощ на приятели се справих .
Човек не знае на какви майстори ще попадне.
Благодаря и на вас, за бързите отговори.
12 мнения
• Страница 1 от 1