Проблем с оборотите bmw e39 2.2 170 bhp 2001
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с оборотите bmw e39 2.2 170 bhp 2001
Здравейте колеги,имам bmw e39 2.2 170bhp 2001 следния проблем е,в движение освобождавам колата на празен ход и колкото повече въздух влиза през двигателя толкова повече ми се качват оборотите,и като натисна спирачката леко почват да падат,на празен ход леко играят нагоре и надолу върви без грешка ускорява както трябва на 5,4,3 без газ леко ми придърпва,някой може ли да ми помогне и да си каже мнението от какво може да го прави това с оборотите.Благодаря предварително
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Проблем с оборотите bmw e39 2.2 170 bhp 2001
Има не малко неща от които да го прави това с оборотите колега, направи и една диагностика, има колеги във форума ще ти я закачат и ще я прочетат. Аз лично мога да дам предположение за стъпковия мотор, или дросела- при тебе е с потенциометър, не с жило, може и от там да ти идват проблемите.
Разбирам колега,
филма е такъв че аз съм в Англия и направо не знам ако бях в България няма проблем веднага ще е закарам да е видят,ама тука съм с вързани ръце,нищо не разбират тия тъпанари,и бая пари вземат в сервизите,ще видя да е закачат за една диагностика,и ще видя какво ще покаже,ще проверя и сътъпковия мотор и ламнда сондата благодаря колега за отделеното внимание
филма е такъв че аз съм в Англия и направо не знам ако бях в България няма проблем веднага ще е закарам да е видят,ама тука съм с вързани ръце,нищо не разбират тия тъпанари,и бая пари вземат в сервизите,ще видя да е закачат за една диагностика,и ще видя какво ще покаже,ще проверя и сътъпковия мотор и ламнда сондата благодаря колега за отделеното внимание
Здравейте колеги отново,искам да ви кажа че проблема с оборотите е решен,филма е такъв че проблема идваше от гумите за което немога да повярвам,гумите ми бяха 255/40/19 предни и задни тогава нямаше проблеми купих 2 предни с размер 235/35/19 и задните ми бяха старите 255/40/19 от тогава имах голям проблем с оборотите по горе съм писал за какво става въпрос,сега купих задни 255/35/19 с височина като предните 235/35/19 и всичко се оправи няма никакви проблеми за което още веднъж казвам,немога да повярвам.Незнам гумите какво влияние оказват на оборотите,това е от мен колеги ще се радвам ако съм помогнал на някой.Благодаря 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Колега, 235/35/19 не са високи, колкото 255/35/19... Това 35 не е височина в милиметри, а е процент от широчината. За справка някой онлайн калкулатор за гуми. Да речем тук: http://www.avtogumi.com/ Слагаш двата размера в калкулатора в дясно на сайта и гледаш разликата. Не е голяма, но я има. Преди си бил бая извън нормите. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
5 мнения
• Страница 1 от 1