Подгрев и подуване...Въпроси???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Подгрев и подуване...Въпроси???
Здравейте колеги,явно салоно който е в е39ката ми не е от нея,има подгрев и подуване но не работи одеве свалих седалките и видях,че има една голяма букса която не е свързана никъде към колата,някаква схема на тази букса(кой кабел за какво е и къде се връзва)иначе имам и копчетата на таблото с потенциометърчетата на тях
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- golov_bg
- ентусиаст
-
Re: Подгрев и подуване...Въпроси???
имам ги тези които са на барчето там до АСЦ-то
- golov_bg
- ентусиаст
-
от мокета нищо не излиза има само на седалката и бега свети но единия сензот беше разкачен на пасажерската седалка
- golov_bg
- ентусиаст
-
тя не е била донор,а и са добавяни екстри днес я разхвърлях почти цялата вътре има доста неща които са сложени но не са свързани 
иначе и рагледах комфорт модула high версията е вързах си задните ел.стъкла но работят само от пулта на предната кора и от ключа(при заключване се вдигат и при отключване се свалят и 4те това при задържане на бутоните)

иначе и рагледах комфорт модула high версията е вързах си задните ел.стъкла но работят само от пулта на предната кора и от ключа(при заключване се вдигат и при отключване се свалят и 4те това при задържане на бутоните)
по-добре пусни една рама да видиме с какво е оборудвана колата ти,за да видим какво е "добавяно"
Отделно пусни снимка на седалки,за да видим какво имаш точно под "подуване" -лумбална функция или активни седалки
Кабела за подгряването е бял/зелен(при фейс кола) и е само ЕДИН за седалка(за справка на колегата niki81vd ),а степените си ги регулира копчето/конзолата
http://www.bmw-planet.com/diagrams/rele ... /index.htm
Отделно пусни снимка на седалки,за да видим какво имаш точно под "подуване" -лумбална функция или активни седалки

Кабела за подгряването е бял/зелен(при фейс кола) и е само ЕДИН за седалка(за справка на колегата niki81vd ),а степените си ги регулира копчето/конзолата

http://www.bmw-planet.com/diagrams/rele ... /index.htm
- golov_bg
- ентусиаст
-
вчера бях разпарчатосал колата вътре централни конзоли барчета марчета всичко беше долу,вързах си подуването
иначе това имам в колатаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- golov_bg
- ентусиаст
-
прекарах си инсталация бега си остава да свети трябва да си купя кабел за бмв и да почвам да я ровя
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Офф/
Лешперче надушвам тука май
Лешпи, ако си ти, питай бе! 
/Офф
Иначе всичко e в отговора на meha
За конкретния случай, виж дали от потенциометрите за подгрева излизат кабели към седалките и дали изобщо влизат захранване, подсветка и т.н. или само са сложили копчета. Лампата за еърбега няма начин да не свети, защото модула взима сигнал и от пиропатроните на закопчалките на коланите, не е само датчика на пасажерската седалка, т.е. буксите под седалките трябва да са налични и свързани дори да нямат абсолютно никакви екстри.
Лешперче надушвам тука май

/Офф
Иначе всичко e в отговора на meha

- golov_bg
- ентусиаст
-
bmw_n00b написа:Офф/
Лешперче надушвам тука майЛешпи, ако си ти, питай бе!
/Офф
Иначе всичко e в отговора на mehaЗа конкретния случай, виж дали от потенциометрите за подгрева излизат кабели към седалките и дали изобщо влизат захранване, подсветка и т.н. или само са сложили копчета. Лампата за еърбега няма начин да не свети, защото модула взима сигнал и от пиропатроните на закопчалките на коланите, не е само датчика на пасажерската седалка, т.е. буксите под седалките трябва да са налични и свързани дори да нямат абсолютно никакви екстри.
ооооо Баш ЛЕШПЕРА(моят учител по лешперство) инсталацията на бега си я има и си е вързана към пиропатроните няма я инсталацията за подгрева,само копчетата са там
ето и номера на рамата WBADD11020BN25671
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Добре, Лешпи. Само трябва да се научиш да ползваш WDS и ще си пуснеш инсталация. А за лампата на беговете - веднъж светне ли, трябва да се занулява със софтуер. Ще я занулим или поне ще видим къде другаде имаш грешки 

- golov_bg
- ентусиаст
-
и да свети не ме дразни бега ми не трябва,а за WDS-a не съм се ровил изобщо в него
11 мнения
• Страница 1 от 1