Проблем с празния ход?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с празния ход?
Може ли от заминал ванос да ми е неравномерен празния ход? Мотора е М62Б46 и преди време беше при Мирафиоритата, като Явката ми каза, че ваноса е за смяна щото не държи позиция или нещо такова. Писал съм му лично, но понеже явно не е влизал скоро и не го е прочел още, се допитвам до вас...Та възможно ли е да е само от ваноса или може да има и друга причина? Други болежки не са констатирани, единствено това с ваноса...Ако не задавам коректно въпроса моля за извинение, но не съм навътре в нещата чак толкова 

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Проблем с празния ход?
Преди всичко една диагностика ще си покаже какво им е. Но от ваноси незнам дали ще има проблеми с празния ход, по-скоро недостик на мощност в ниските обороти но може и да греша
Клапан картерни газове, или пък да смучи въздух от някъде от където не трябва, нещо такова. Както казах диагностика

Клапан картерни газове, или пък да смучи въздух от някъде от където не трябва, нещо такова. Както казах диагностика

Последна промяна gentata на 20 Апр 2013, 13:23, променена общо 1 път
Никой ли не знае добър диагностик, освен ВАРНА КАРС, че хич не ми се занимава с тях.....имам лоши спомени....
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Както каза и колегата Илко е твоя човек 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Щом не държи ниски обороти, най вероятно смуче въздух от някъде. Сменял ли си гарнитури на колекторите и клапан картерни газове?
Ама отивай при Илко, докато е още в серия на v8-аци, даже ще видиш един разпилян, дето имаше проблем с ниските обороти
Ама отивай при Илко, докато е още в серия на v8-аци, даже ще видиш един разпилян, дето имаше проблем с ниските обороти

9 мнения
• Страница 1 от 1