проблем със задните врати
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със задните врати
Проблема е че и двете отказаха да се отварят от вън. Първо отказа едната-а след една седмица и другата.Като извадих машинката я пробвах на рака и всичко работеше. Но като я зглобя отвън не искат да отваря.Имам чувството че не може да се издърпа достатъчно петлето на машинката.Възможно ли е жилото да е разтегнато.Но как пък и на двете едновременно? Ако можете помагайте със съвети. Благодаря предварително.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: проблем със задните врати
Колега, мой съвет е вади вратите с пантите и си намери същия цвят оборудвани и направо ги закачай на пантите, в противен случай ще ти коства много нерви, аз имах подобен проблем и като оправиш това което ти прави мизерии после друго изскърца. Решението е нови врати да знаеш че всичко е изрядно. Успех 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Andronoff
- триногата
-
Re: проблем със задните врати
МОите задни врати правят абсолютно същото.
Четох по чужди форуми и се оказа, че това се случва заради хора, които дърпат, преди колата да е отключена, в следствие на което се къса една свинска опашка някъде из вратата. Все още не съм махал кори и т.н., но то е защото нямам никакви инструменти тук. По форумите пишеше, че единственото, от което имаш нужда, за да се справиш с проблема е свинска опашка.
Свали корите и разгледай какво е положението, надявам се, че е от това. Направи и снимки, че тук няма нищо писано по темата.
Четох по чужди форуми и се оказа, че това се случва заради хора, които дърпат, преди колата да е отключена, в следствие на което се къса една свинска опашка някъде из вратата. Все още не съм махал кори и т.н., но то е защото нямам никакви инструменти тук. По форумите пишеше, че единственото, от което имаш нужда, за да се справиш с проблема е свинска опашка.
Свали корите и разгледай какво е положението, надявам се, че е от това. Направи и снимки, че тук няма нищо писано по темата.

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
3 мнения
• Страница 1 от 1