Въпрос за реглаж заден мост
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за реглаж заден мост
Колата Е39 m52b20.Става въпрос за разтварянето на задните колелета в долния край,изглеждат горе- долу така /-----\.Миналата седмица са ремонтирани двата прави носача отзад,маслени втулки(шенкелни втулки) и тампоните на стабилизиращата щанга.Днес оставих колата за реглаж преден,заден мост и споменах на майстора за вертикалността на задните колелета,т.е. това ми е проблема.Той ми отвърна,че ако не са ми сменени болтовете и са запекли немогат и в БМВ да ми изправят колелетата,”могат,но знаеш ли колко ще ти вземат”.Та за кои болтове става въпрос и изобщо такъв голям проблем ли е изправянето на колелетата?
Благодаря.
Благодаря.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Въпрос за реглаж заден мост
Смени майстора. Тези, дето не могат един болт да развият ги зарязвай на момента
Щом си сменил шарнирните втулки, иди някъде да ти направят свестен реглаж и ще се оправи.

Щом си сменил шарнирните втулки, иди някъде да ти направят свестен реглаж и ще се оправи.
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Аз останах много доволен от момчетата в Дружба, до зеленчуковата борса. Имат страхотна техника, пък и знаят какво правят. Ако искаш повече инфо - ЛС, че да не излезне реклама.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
"Майстора" е имал предвид ексцентричните болтове на носачите, от които се регулира напречния наклон. По принцип е така - като запекат яко понякога е невъзможно да се въртят. Но това е при по-стари коли. Аз колкото е39-ки съм правил винаги всичко е ок
Пък и то първо се пробва, тогава се говори как не може и прочие... Намери си друго място за реглаж на моста.

4 мнения
• Страница 1 от 1