проблем със страничните огледала
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- steel_petrov
- Потребител
-
- Кара: Е39 523, Е46 330 xi
- Мечтае да кара: М5, M3
проблем със страничните огледала
Оказа се, че имам функция за прибиране на страничните огледала. Това е хубаво, но след като няколко пъти опитах с бутона за прибиране и нищо не стана, свалих страничното стъкло и гледах , и слушах внимателно... След като натисна бутона се чува едно изскърцване и всичко свършва дотам... Демек - има ток, машинките работят, но нищо не мърда. Ще помоля някой, ако е имал подобен проблем да сподели /не намерих нищо по търсачката/ как го е решил, дали мога сам да се справя, или да ми препоръчате майстор в София.... Благодаря предварително!!! 

- steel_petrov
- Потребител
-
Re: проблем със страничните огледала
...явно никой не се е сблъсквал с подобен проблем...
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Проблема е вътре в редуктора, износват се я червяк, я зъбно колело.
Както си свалил стъклото, сваляш черната лайсна, на винтове е, после сваляш предния капак, той е на щипки, след което може да развиеш моторчето в основата и да видиш редуктора в какво състояние е.
Както си свалил стъклото, сваляш черната лайсна, на винтове е, после сваляш предния капак, той е на щипки, след което може да развиеш моторчето в основата и да видиш редуктора в какво състояние е.
колега най просто казано - запекла ти е оста от мърсотия
щом чуваш моторчетата и нищо не се случва разглобяваш по реда както ти е обяснил колегата преди мен и почистваш след което смазваш с грес и си готов
аз лично така си оправих моето
щом чуваш моторчетата и нищо не се случва разглобяваш по реда както ти е обяснил колегата преди мен и почистваш след което смазваш с грес и си готов
аз лично така си оправих моето

- steel_petrov
- Потребител
-
Притеснявам са да не изпотроша всичко, но ще пробвам по схемата която ми обяснихте, Дано да се получи. Благодаря колеги!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1