Уредите и индикаторите на таблото спряха изведнъж
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Уредите и индикаторите на таблото спряха изведнъж
Колеги казвайте за какво играем
за бушон или за грешка в компа изведнъж ми изгасна таблото като под изгасна имам предвид уредите не работят както и индикатори за мигачи чековете половината изгаснаха с изключение на батерията маслото асц абс и бега както ми изчезна и часовника на мида .... иначе колата си работи на харабията сичко др си функционира само че не ми отчита нищо на таблото 

Re: Уредите и индикаторите на таблото спряха изведнъж
Откачи едната клема на акумулатора за малко и ще доѝдат 

- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Изгубила се е комуникацията на I-BUS
Направи каквото ти казаха колегите.
Най-вече за бирата
Много вероятно е след като откачиш акумулатора,всичко да си дойде на мястото
Направи каквото ти казаха колегите.
Най-вече за бирата

Много вероятно е след като откачиш акумулатора,всичко да си дойде на мястото
Колегии филма продължава
днес няколко пъти ми направи същия номер както съм го описал явно колата си гуми нон стоп сигнала кажете какво да правя щото постоянно тряя ходя да разскачам и закачам акумулатора в противен случай
само да поясня колата е правен фейс с реотани и ангелски очи с оригинален ксенон но с миндилски запалки фабрично ги няма тея схеми ако има някакво значение де.. друго което ми направи впечатление е че сякаш си губи сигнала като светна фаровете но тва не е сигурно просто сега последно като го направи стана в същия момент в който ги светнах ... 

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Като за начало,пробвай с диагностика и вижте дали е записала някаква грешка 

Тъп въпрос но като разкачиш клемата не се ли изчиства грешката ... и ако не как така уредите си идват след тая интервенция?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Какво е това "миндилски запалки", какво имаш предвид? Пиши малко по технически че нищо не се разбира
Ако имаш предвид баластите, ако не са оригинални, точно от тях ти идва проблема.

Ако имаш предвид баластите, ако не са оригинални, точно от тях ти идва проблема.

ами именно това исках да кажа но до сега проблем съм нямал със тях вече станаха около 3 години от както съм ги сложил. сега просто смених преходниците от Н7 към Д2С
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Пробвай да ги вържеш към масата на колата, да ги занулиш! Предполагам че корпуса е метален? Много проблеми създават тия китайски баласти. Не винаги, но като се случи и удря електрониката на колата. Пробвай и да ги увиеш целите в готварско фолио!
Ако проблема се е появил след преходниците към Д2С, да не би там да е проблема?

ами интересното е че се появи след, като смених фаровете апропо и преходниците с тях, но не веднага а примерно след месец и след това около 2 3 седмици нямаше проблем до днес, когато ми го направи 2 3 пъти, като интересното е че първия път се оправи без да го пипам просто спрях колата за малко и след, като я запалих се появиха уредите, но в последствие при следващото палене изгаснаха пак .... като съответно не падат веднага като при изгасен мотор, ами мазно мазно падат стрелите надолу и не мога да си обясня какво се случва, др. нещо интересно, което забелязах е че предната вечер като светвах фаровете се чу едно престъргване от някъде ... зад таблото но тъй като нищо не стана не му обърнах внимание ... 

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Ако всички грешки се изчистваха с разкачане на акумулатора,диагностиците щяха да фалират 

Колеги малко пояснение по случая тъкмо слязах да запаля колата да видя кво става и ми направи впечатление че като светна агелите сичко е ток но като запаля ксенона и ми мигва дисплея с км. както и светлинките за маслото.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
braina написа:Колеги малко пояснение по случая тъкмо слязах да запаля колата да видя кво става и ми направи впечатление че като светна агелите сичко е ток но като запаля ксенона и ми мигва дисплея с км. както и светлинките за маслото.
Ivo_Borisov написа:Пробвай да ги вържеш към масата на колата, да ги занулиш! Предполагам че корпуса е метален? Много проблеми създават тия китайски баласти. Не винаги, но като се случи и удря електрониката на колата. Пробвай и да ги увиеш целите в готварско фолио!
Ех този китайски ксенон един и същ проблем с едни и същи признаци а решението все едно и също. Защо всеки на който се прояви този проблем все нова тема пуска, интересно

ОК днес ще пробвам да зануля баластите и да ги увия с готварско фолио и ще пиша да видим кво се случва 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2