покупка на 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- daniel.penchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Е39 М5
покупка на 530д
Колеги,решил съм да си купя Е39 530д преди фейса,та въпроса ми е преди да си купя такъв автомобил,какво точно да оглеждам по автомобила за да не се "нахендря" с някой счупелник!Тъй като до скоро имах Е30,а то както знаете няма нишо общо с кола от този клас за който питам ще ви бъда благодарен да ми дадете няколко съвета.Доста неща изчетох и най много ме плашат дюзите.По добре ли ще е да си платя на някой майстор който има тестер да дойде с мен за да закачи колата и да проверим за какво става на въпрос или няма как да се разбере дали някоя дюза ще предава богу дух.Решил съм колата да е с 5 степенния автомат,ако може и за кутията да ми кажете нещо(някакви шумове при смяна)?
Дори незнам какво да ви попитам така че който каквото сметне за добре нека пише!Ще бъда благодарен!
Дори незнам какво да ви попитам така че който каквото сметне за добре нека пише!Ще бъда благодарен!
[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: покупка на 530д
Научи на изуст Покупка на дизел втора ръка темата.
Харесай си кола от обява или на живо. Най-добре гледай поне 2 едновременно да може да сравниш туй-онуй. Поракай.... Пазари се....Отиди в сервиз за оглеждане + диагностика на компютър. Гледай отвсякъде колата внимателно, гледай боята внимателно.....последен пазарлък преди да капарираш......това е.
Харесай си кола от обява или на живо. Най-добре гледай поне 2 едновременно да може да сравниш туй-онуй. Поракай.... Пазари се....Отиди в сервиз за оглеждане + диагностика на компютър. Гледай отвсякъде колата внимателно, гледай боята внимателно.....последен пазарлък преди да капарираш......това е.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
Re: покупка на 530д
Колега, тази седмица се сдобих с точно такъв автомобил. Засега съм много доволен 
На диагностика се виждат показания за дюзите, също дебитомер и т.н.
освен парите за колата имаш и др разходи като:
- 70 регистрация
- 250 екотакса, ако е нов внос
- ГО е около 280лв
- обслужване на двг - 300-400
- ако е автоматик е хубаво и той да се обслужи
Мога да ти кажа и документите за регистрация

На диагностика се виждат показания за дюзите, също дебитомер и т.н.
освен парите за колата имаш и др разходи като:
- 70 регистрация
- 250 екотакса, ако е нов внос
- ГО е около 280лв
- обслужване на двг - 300-400
- ако е автоматик е хубаво и той да се обслужи
Мога да ти кажа и документите за регистрация
3 мнения
• Страница 1 от 1