E39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
E39
Здравейте,колеги.Как най-лесно мога да подменя несветещи крушки на плафоните на задния номер при положение,че пластмасовата табла на регистрационния номер захапва част от плафоните и демонтажа им е невъзможен?Мерси!
- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
Re: E39
за много години колеги
Ivo_Borisov
Ivo_Borisov

Последна промяна BMW_M42 на 03 Яну 2013, 9:29, променена общо 1 път
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега@ BMW_M42, нещо бъркаш 3 серия с 5-та
Към автора: колега, трябва да изрежеш част от пластмасата на задния номер, потърси в търсачката, има няколко такива теми как точно става!

Към автора: колега, трябва да изрежеш част от пластмасата на задния номер, потърси в търсачката, има няколко такива теми как точно става!

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Здрасти Колега,
Наскоро и аз се бях замислил как да стане, четенето тук ще те доведе до един извод - реже се нита.
За десния плафон има решение без това да се прави. изваждаш номера от пластмасата, и леко го сгъваш до нита. Развиваш едната рапидка, която вече виждаш, и леко огъваш пластмасата. Би трябвало да излезе десния плафон. За левия обаче тази схема трябва да се приложи с огъване по хоризонтала, и става сложно. Проблем и при двата случая е ако пластмасата е по-старичка, и се начупят щипките.
Изобщо неприятна работа е това, и особено постоянното съобщение на борда.
Успех!
Наскоро и аз се бях замислил как да стане, четенето тук ще те доведе до един извод - реже се нита.
За десния плафон има решение без това да се прави. изваждаш номера от пластмасата, и леко го сгъваш до нита. Развиваш едната рапидка, която вече виждаш, и леко огъваш пластмасата. Би трябвало да излезе десния плафон. За левия обаче тази схема трябва да се приложи с огъване по хоризонтала, и става сложно. Проблем и при двата случая е ако пластмасата е по-старичка, и се начупят щипките.
Изобщо неприятна работа е това, и особено постоянното съобщение на борда.
Успех!
- Svillisimmo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38
седан
6 мнения
• Страница 1 от 1