Проблем фейсов фар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
Проблем фейсов фар
Здравейте сложих на е 39 фейсов фар който не е ксенонов (фаровете са нови на HELLA).Дотук добре визията на колата стана уникална но ядовете дойдоха като сложих ксенон. Купих си китайски за 90 лева и като го запалих онемях. Фара свети прави си чертата характерна за лупите но има едни жълти петна които дразнят страшно. Понеже цокъла на фара е h7 купих едни бази за ксеноновата лампа но много трудно влязоха на фара .Та въпроса ми е възможно ли е от тези бази да не може да се фокусира светлината.
Ако някой има идея да помага 

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем фейсов фар
Завъртях едната на 180 градуса пак същото 

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Нямам много спомени,ама на предишнита ми кола като и сложих китайски ксенон също имаше такива петна,ако става въпрос за същите,ама какво да се прави то за това е китайски ксенон 

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
Всички до които се допитах във сервизи ми казват че единственото решение да изчезнат тези жълти черти и петна е вграждането на биксенонови лупи. Сменяхме бази, лампи не може да се фокусира светлината и това е.Фара на HELLA който не е ксенонов явно не може да светне като ксеноновия 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Колега , тези жълти петна къде ти се появяват , на пътя или на самия фар ?
Питам , защото мисля да правя същата формула като тебе .
А ако сложа лупите от старите ми оригинални ксенонови фарове на новите , дали ще станат и дали ще ги има тези петна ?
А тези биксенонови лупи къде ги продават и струва ли си ?
Весели празници и честита Коледа на всички
Питам , защото мисля да правя същата формула като тебе .
А ако сложа лупите от старите ми оригинални ксенонови фарове на новите , дали ще станат и дали ще ги има тези петна ?
А тези биксенонови лупи къде ги продават и струва ли си ?
Весели празници и честита Коледа на всички

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
Фара свети наистина добре правят черта на пътя но има над бялата ивица две жълти петна и малко дразнят.Но днес гледах на един колега седмицата и неговите фарове правят такива петна .А иначе биксеноновите лупи ги продават доста колеги тук във форума , просто на мен не ми се занимава да развалям фара си и да вграждаме биксеноновите.Разгледай във подготвим сервизи и магазини.Или звънни на Бабуна да ти обясни за лупите.Поздрави.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Ок колега , благодаря за отговора , щом са малко дразнещи тези петна , значи ще ги преживея
възможно е да е от самите крушки...

Е вие в тези "би ксенонови" лупи,какви ксенонови крушки мислите,че ще ви сложат/сложите Осрам или Филипс...пак китайски ментета.Разгледай форума на БМВ хубаво,имаше тема точно по този въпрос/не ми се търси сега,а и не ми е работа/,но ако гледаш оригиналната фасунка/аз ползвах тях "H7" дето е/и там израстъка се изрязва и се слага точно на 180 градуса крушката във фасунката/аз ги залепих основите на крушката към фасунката с поксипол,за да е 100%,че няма да се размести при монтажа във фара/.Слагаш ги така и няма вече петна.Тези би псевдоксенонови лупи какво по различно мислите,че има в тях?Те са добре за монтаж във фар,който е рефлекторен и няма лупа,тогава няма такова разсейване на светлината и най-вече не дразни на автомобилите на среща.
PP Ето: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ba9cc45306
Понеже си добро момче
PP Ето: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ba9cc45306
Понеже си добро момче

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви за съветите на всички ако някой йма фасунги на h7 за фейсов фар да пишще да пробвам и с тях 

10 мнения
• Страница 1 от 1