Нуждая се от спешна помощ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
Мечтае да кара: BMW X5

Нуждая се от спешна помощ

Мнение от Karamanski_9191 » 22 Дек 2012, 17:59

Здравеите имах проблем с клавиатурата на ключа на е 39,копчетата бяха потънали и на наилона под тях проводящтия лак беше се изтрил.Както и да е оправих копчетата на ключъ и в момента когато се опитах да обуча ключа по начина по които се убучава алармата мина в някакъв режим незнам какъв и сега нито единия нито другия ключ не иска нито да се убучи нито да командва алармата.Като я отключа с ключа започват да мигат авариините иначе си пали. Кажете как да оправя тази тъпня че съм като болен
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
Мечтае да кара: BMW X5

Re: Нуждая се от спешна помощ

Мнение от Karamanski_9191 » 22 Дек 2012, 19:55

Karamanski_9191 написа:Здравеите имах проблем с клавиатурата на ключа на е 39,копчетата бяха потънали и на наилона под тях проводящтия лак беше се изтрил.Както и да е оправих копчетата на ключъ и в момента когато се опитах да обуча ключа по начина по които се убучава алармата мина в някакъв режим незнам какъв и сега нито единия нито другия ключ не иска нито да се убучи нито да командва алармата.Като я отключа с ключа започват да мигат авариините иначе си пали. Кажете как да оправя тази тъпня че съм като болен

Мол ви някои да помогне много съм притеснен
Sheer Driving Pleasure
BMW

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535ix, 2012

Re: Нуждая се от спешна помощ

Мнение от landolin » 24 Дек 2012, 12:15

Пробвай с ръчно инициализиране на ключа по тази схема - отключва се колата с ключа, дава се на контакт 1, изважда се ключа и в рамките на 5сек. се натиска и задържа бутона за отключване, докато е задържан се натиска три пъти бутона за заключване. След тази процедура вратите се заключват и отключват сами, което показва че процедурата е успешна.

Назад към E39