Нуждая се от спешна помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Нуждая се от спешна помощ
Здравеите имах проблем с клавиатурата на ключа на е 39,копчетата бяха потънали и на наилона под тях проводящтия лак беше се изтрил.Както и да е оправих копчетата на ключъ и в момента когато се опитах да обуча ключа по начина по които се убучава алармата мина в някакъв режим незнам какъв и сега нито единия нито другия ключ не иска нито да се убучи нито да командва алармата.Като я отключа с ключа започват да мигат авариините иначе си пали. Кажете как да оправя тази тъпня че съм като болен
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Re: Нуждая се от спешна помощ
Karamanski_9191 написа:Здравеите имах проблем с клавиатурата на ключа на е 39,копчетата бяха потънали и на наилона под тях проводящтия лак беше се изтрил.Както и да е оправих копчетата на ключъ и в момента когато се опитах да обуча ключа по начина по които се убучава алармата мина в някакъв режим незнам какъв и сега нито единия нито другия ключ не иска нито да се убучи нито да командва алармата.Като я отключа с ключа започват да мигат авариините иначе си пали. Кажете как да оправя тази тъпня че съм като болен
Мол ви някои да помогне много съм притеснен
- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Re: Нуждая се от спешна помощ
Пробвай с ръчно инициализиране на ключа по тази схема - отключва се колата с ключа, дава се на контакт 1, изважда се ключа и в рамките на 5сек. се натиска и задържа бутона за отключване, докато е задържан се натиска три пъти бутона за заключване. След тази процедура вратите се заключват и отключват сами, което показва че процедурата е успешна.
3 мнения
• Страница 1 от 1