Проблем е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем е39
Здравейте, днес изведнъж ми светна лампата на таблото за еърбеците, но аз подължих да си карам. Цял ден пала, гася, никакви проблеми. Изведнъж сприрам на ОМВ да заредя, плащам, тръгвам да си ходя и не иска да запали. Цялото табло започва да мига много бързо и се чува някакво щракане... Имате ли представа какво може да е това?

Re: Проблем е39
Не би трябвало да е акумулатора, гледах клемите, всичко изглежда наред. Музиката вътре си работи, заключва се, лампите работят...

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Провери си първо акумулатора, наи-добре пробвай с друг и ми се струва, че нещата ще се оправят
Таблото мига много бързо, абсолютно всички лампи... чувам се много силно щракане, ще пробвам с друг акумулатор, но едва ли е това. Все пак, дано да сте прави, направо съм бесен. Оня ден две гуми наведнъш спуках, вчера машинката не едното ел. стъкло отиде и една девойка ми счупи м-ковата броня, откраднаха ми халогените...

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Колега, акумулатора ти няма достатъчно ток - 100 процента. Преди два дена имах същият проблем, точно както го описваш, а и при мен не веднъж е ставало... Замери си акумулатора, дано да е здрав и да минеш само със зареждане! Няма да е лошо да влезеш в скритите менюта да провериш колко ток ти вкарва динамото, защото моето се предаде(за щастие в англия), като се прибирах към България! Дано да е само за зареждане акумулатора(все пак си е доста студеничко навън)! Поздрави
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
+1 акумулатор или клемите му или друга слаба връзка
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Asker
- Потребител
-
- Кара: 530d-2000
100 % акумолатор 

- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
От слаб акомулатор колеги, възможно ли е да полудяват чистачките? Случая е такъв , че и на мен понякога ми премигва така таблото като паля(само че не щрака) и след това като цъкна чистачките веднъж надолу и не спират , докато не си решат. След това изобщо не тръгват докато те не си решат. А понякога няма никакви проблеми , работят нормално . 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Тоците ти не са на ред дали е акомулатор или нещо друго не мога да кажа но, имал съм същия проблем на е39 и е38 като завъртиш клуча цъка и премига цялото табло. И в давата случея излезе слаб акумолатор 

Последна промяна Conqueror на 17 Мар 2013, 16:51, променена общо 1 път

another90sm написа:От слаб акомулатор колеги, възможно ли е да полудяват чистачките? Случая е такъв , че и на мен понякога ми премигва така таблото като паля(само че не щрака) и след това като цъкна чистачките веднъж надолу и не спират , докато не си решат. След това изобщо не тръгват докато те не си решат. А понякога няма никакви проблеми , работят нормално .
Колега , щом е само при чистачките проблема едва ли е от акумулатора. По-скоро от лостчето или релето за чистачките
- anspa
- Потребител
-
- Кара: e 39 tds
Абсолютно същата история.
Взех колата с изтощен и по-слаб от предписания акумулатор.
При включване на контакт и опит да запаля таблото примигва и се чува звуков сигнал, както при потегляне с дръпната ръчна, а след това се чува щракане.
Познавам, че това ще се случи ако при даване на контакт на менюто не се изобрази колата. Динамото си зарежда, но налива в "спукана туба". Смених акумулатора и всичко е ок.
Взех колата с изтощен и по-слаб от предписания акумулатор.
При включване на контакт и опит да запаля таблото примигва и се чува звуков сигнал, както при потегляне с дръпната ръчна, а след това се чува щракане.
Познавам, че това ще се случи ако при даване на контакт на менюто не се изобрази колата. Динамото си зарежда, но налива в "спукана туба". Смених акумулатора и всичко е ок.
13 мнения
• Страница 1 от 1