Няколко болежки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Няколко болежки
Здравейте ,
Преди два дни се сдобих със едно съоражение е39 м52б20 98 и за да не пускам няколко отделни теми ще обобщя въпросите тук .
1. Значително трудно превключване на предавки особено ако съм над 2к rpm на 3-та и искакам да върна на 2ра единствения начин е със сила.
Останалите предавки влизат но не много лесно . По интересното е че като откарам в задръстване 30мин и проблема позачезва .
Дали има отношение CDV или болката е в друго ?
2. И как се сменява скапания амортесьр на заден капак Touring че замалко да си разцепя тиквата ?
3. Колата е с Bussines RDS + MID възможно ли е да подменя само радиото с Bussines или Professional CD без да сменявам MID ?
4. И последен въпрос
сериина екстра ли е да блокира закопчалката на коратав багажника за резервната гума ?
* Да уточня - имах и други въпроси ама си намерих отговорите в търсачката
Преди два дни се сдобих със едно съоражение е39 м52б20 98 и за да не пускам няколко отделни теми ще обобщя въпросите тук .
1. Значително трудно превключване на предавки особено ако съм над 2к rpm на 3-та и искакам да върна на 2ра единствения начин е със сила.
Останалите предавки влизат но не много лесно . По интересното е че като откарам в задръстване 30мин и проблема позачезва .
Дали има отношение CDV или болката е в друго ?
2. И как се сменява скапания амортесьр на заден капак Touring че замалко да си разцепя тиквата ?
3. Колата е с Bussines RDS + MID възможно ли е да подменя само радиото с Bussines или Professional CD без да сменявам MID ?
4. И последен въпрос

* Да уточня - имах и други въпроси ама си намерих отговорите в търсачката

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
Re: Няколко болежки
хмм ни стон ни вопъл ...
Браво това е да си харесаш кола и да си я купиш(;;;;;
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
Ако може коментарите да са по темата
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
http://tis.spaghetticoder.org/s/view.pl?1/02/56/84
това може да ти е от полза , знам че било доста зор , аз не съм сменял...
за скоростите може да провериш дали има достатъчно масло или направо го смени и може да започнат по-мазно да влизат
и да ти кажа , пускай си отделни теми за въпросите с точни заглавия за проблема , за да може първо колегите да видят за какво става въпрос и второ , оставайки в историята по-лесно ще бъдат намерени с търсачката от други нуждаещи се колеги
това може да ти е от полза , знам че било доста зор , аз не съм сменял...
за скоростите може да провериш дали има достатъчно масло или направо го смени и може да започнат по-мазно да влизат
и да ти кажа , пускай си отделни теми за въпросите с точни заглавия за проблема , за да може първо колегите да видят за какво става въпрос и второ , оставайки в историята по-лесно ще бъдат намерени с търсачката от други нуждаещи се колеги

5 мнения
• Страница 1 от 1