Щора Touring
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- watchman
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d Touring
Щора Touring
Колеги, претърсих форума, но никъде не можах да открия проблема си.
Задната ми щора се е усукала или изкривила и в момента не мога да я откопчея. Свалях седалките, гледах как е хваната, но не мога да разбера как да я откача.
Дайте съвет как да я сваля за да видя къде е проблема?
Задната ми щора се е усукала или изкривила и в момента не мога да я откопчея. Свалях седалките, гледах как е хваната, но не мога да разбера как да я откача.
Дайте съвет как да я сваля за да видя къде е проблема?
Re: Щора Touring
Колега, в двата края на щората има бутони,които като ги натиснеш я освобождават...супер ясно е направено.Аз мойта само като я погледнах разбрах как се прави елементарно е.Чак седалки да сваляш да не е преработвано нещо при теб.
- watchman
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d Touring
Re: Щора Touring
pvelikov написа:Колега, в двата края на щората има бутони,които като ги натиснеш я освобождават...супер ясно е направено.Аз мойта само като я погледнах разбрах как се прави елементарно е.Чак седалки да сваляш да не е преработвано нещо при теб.
Колега (не се заяждам), ако беше прочел малко по внимателно и задълбочено това което съм написал нямаше да отговориш така!!!
П.С. Реших си проблема. От усукването на щората (явно количката на детето я е подпирала) при последното сваляне и слагане бутоните не са изкочили. След като ги надигнах с отверка успях да я откопчея. Разгледах внимателно механизма и видях, че в доланата част на щората има палец, който повдига бутона. Проблема е, че този палец е усукан навън. При плъзгането на щората за да се закопчее, този палец трябва да легне върху друг палец с пружина от долу, но той минава покрай него и така щората се закопчава, но няма какво да я откопчее. Та с отверка и малко наместване на щората двата палеца се срещнаха и успях да я откопчея.
3 мнения
• Страница 1 от 1