компютър скоростна кутия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
компютър скоростна кутия
Колеги имам проблем с компютъра на скоростите, вече 3-4 пъти се опитваме да влезем и нищо не става отхвърляга, и само да ва грешка на диагностиката, че не може да се свърже с нея. Ако може да ми кажете кво да направя така, че да я засече и да видим дали е записала някви грешки в нея ще съм ви много благодарен. колата е 530д 99г автоматик. и на че си превклучва добре , само по някои път се усеща лек тласък.
- BMW_Pernik_Team
- Потребител
-
Re: компютър скоростна кутия
Колега, мисля, че имаш проблем в мозъка на скоростната кутия (по-специално някой от датчиците за налягане и превключване на скоростите). Най-добре потърси специализиран сервиз за автоматици, за да не отидеш после на смяна на цялата скоростна кутия

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
BMW_Pernik_Team написа:Колега, мисля, че имаш проблем в мозъка на скоростната кутия (по-специално някой от датчиците за налягане и превключване на скоростите). Най-добре потърси специализиран сервиз за автоматици, за да не отидеш после на смяна на цялата скоростна кутия

към автора, първо проверете инсталацията към компа на автомата, ако четеш ел. схемите от WDS ще ти е много по лесно.
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
Мерси колега ще пробва ме тия дни, кво ще направим и ще пиша как са нещата.
4 мнения
• Страница 1 от 1