проблем с ключа и алармата на е39 2000г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- wesopir
- Потребител
-
- Кара: BMW520 td 2000g
проблем с ключа и алармата на е39 2000г.
Получх следния проблем БМВ 520 дизел 2000г. От няколко дена ключа на колата не кореспондирас колата.Тя е заключена и постоянно при каране се включва алармата и минава в режим на заключване и охрана.Може ли да е слаба батерия ,защото кключът ми е капсолован с три бутона .Дали батерия се сменя след като се отворят копчетата или се разцепва самия ключ.
Ако може да ми дадете съвет как да постъпя.Къде е евентуално изключването на алармата мейханичен ключ има ли и ккак се процедира.
моля и ако има схема или снимка да ми дадете за информация.
Ако може да ми дадете съвет как да постъпя.Къде е евентуално изключването на алармата мейханичен ключ има ли и ккак се процедира.
моля и ако има схема или снимка да ми дадете за информация.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем с ключа и алармата на е39 2000г.
Колега, ако не си от България, моля те напиши го в темата или в профила си. Ако си от България и пишеш по този начин....нямам какво да ти кажа
От нечленоразделния ти пост, разбирам, че колата ти се заключва, като потеглиш. Това си е екстра, която може да се изключи софтуерно.
Ако имаш нещо друго предвид, съжалявам, но не разбирам и думичка от това, което си написал.

От нечленоразделния ти пост, разбирам, че колата ти се заключва, като потеглиш. Това си е екстра, която може да се изключи софтуерно.
Ако имаш нещо друго предвид, съжалявам, но не разбирам и думичка от това, което си написал.
2 мнения
• Страница 1 от 1