Въпрос относно климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно климатроника
Здравейте колеги въпросът ми е малко сложен но дано някои ми помогне.Мои приятел ми слага климатроник на 5та защото нямаше изцяло но проблемът е там че не се пуска от копчето със звездичката а е сложил друго копче за пускане и от това копче когато го пусна перката върти постоянно на втората степен.Обяснението му за копчето е че панела работел на 1.5 волта и не може да го върже към него.Може ли някой да ми каже как или да ми даде схема как да направя да се пуска от стандартното си копче.
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: Въпрос относно климатроника
Каква е колата колега?
Колеги няма ли кой да помогне не съм обяснил максимално точно но общо казано това е проблема ако някои има малко на представа да даде мнение благодаря. 

- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Време е да се запознаеш с един много полезен сайт , а конкретно схемата която търсиш, е ето тази :
http://wds.spaghetticoder.org/en/svg/sp ... .svg?m=e39
Почни от B8, съкаш на него и гледаш схемите, има си снимки и караш по веригата.
http://wds.spaghetticoder.org/en/svg/sp ... .svg?m=e39
Почни от B8, съкаш на него и гледаш схемите, има си снимки и караш по веригата.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега такава каша ще си надробиш ако не вържеш всичко както трябва да си бъде и всичко да функционира нормално че не ми се мисли.Най малкия ти проблем ще бъде това пускане.За да бъде всичко наред се пускат 7-8 нови кабела желателно е да бъдат със същото сечение което ги дават по WDS.Залягайте над WDS и действайте,Не е много сложно аз го минах този път и не бе много сложно но се иска мислене.Сложно е да се обесни тук така и с писане ако искаш мога да ти дам тел. за връзка но пак ти казвам WDS има всичко.Успех
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
6 мнения
• Страница 1 от 1