Помощ - таблото спря да работи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Помощ - таблото спря да работи
Здравейте,
Имам голям проблем - изведнъж таблото ми спря да работи. Светят само лампите за подгрев, за маслото и т.н. Стрелките не помръдват и екранчето с километрите и разхода не светят.
Извинявам се, че пускам нова тема, но съм на морето само с един смартфон и няма как се разровя из форума. Утре сутринта трябва да пътувам и ще съм благодарен ако някой може да ме насочи къде да търся проблема.
Веднъж ми се случи същото нещо, но бях в града и на следващо запалване таблото се оправи от самосебе си.
Имам голям проблем - изведнъж таблото ми спря да работи. Светят само лампите за подгрев, за маслото и т.н. Стрелките не помръдват и екранчето с километрите и разхода не светят.
Извинявам се, че пускам нова тема, но съм на морето само с един смартфон и няма как се разровя из форума. Утре сутринта трябва да пътувам и ще съм благодарен ако някой може да ме насочи къде да търся проблема.
Веднъж ми се случи същото нещо, но бях в града и на следващо запалване таблото се оправи от самосебе си.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Помощ - таблото спря да работи
Проблемът ти може да е в най-добрия случай лош контакт на буксите или гаф с и-бус шината.Пробвай да разкачиш акумулатора за повече от 30 минути.Късмет!И докато е откачен,свали таблото и провери буксите
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
наи напред бушоните виж. Това трябва да са - е39 до 98г с м51
24 , 40 и 18 бушон

24 , 40 и 18 бушон

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Благодаря на всички отзовали се!
На следващия ден (когато трябваше да пътувам) всичко по таблото тръгна все едно нищо не му е имало.
Явно трябва като се появи отново проблемът да погледна бушоните от схемата и да хвана кое не е на ред.
На следващия ден (когато трябваше да пътувам) всичко по таблото тръгна все едно нищо не му е имало.
Явно трябва като се появи отново проблемът да погледна бушоните от схемата и да хвана кое не е на ред.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Той бушона или е изгорял,или не.Средно положение няма 

5 мнения
• Страница 1 от 1