Изтича ми водата от нищото ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
Изтича ми водата от нищото ?
Здравейте колеги . имам 523 96г. имам следния проблем . Карам е всеки ден в Германия съм и на 10 дни колата ми решава че трябва да си изхвърли водата. днес ми го направи и не можах да ида на работа. гледам когато го прави те4е под разширителния съд. като е обезвъдуша хубаво вече не го прави. Какво според вас трябва да сменя за да не го прави повече
мерси предварително

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: Изтича ми водата от нищото ?
Пръстените на разширителното казанче,ако ти хвърля водата когато истине антифриза
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
mfandakov написа:Пръстените на разширителното казанче,ако ти хвърля водата когато истине антифриза
ами да тогава го прави

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
На мен така ми губеше и не си личеше никъде кво що. След няколко дена на търсене , на загряла кола видях че фъска съвсем леко от едната скоба дето е на - > http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=11&fg=35 номер 1 маркуч.
Свалих го зарезах го малко ( 1см ) и го сложих докато дойде новия в дарукар. Като цяло маркуча си беше сдухал и си беше за смяна.
Свалих го зарезах го малко ( 1см ) и го сложих докато дойде новия в дарукар. Като цяло маркуча си беше сдухал и си беше за смяна.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Като цяло на доста годинки са ни вече колите и всичките маркучи са се сдухали. При мен губеше по малко вода - 1/2 литър/месец. Първо беше от снадките за газовата уредба, след като ги стегнах изби от гарнитурата на фланеца за термостата ( а точно бях сменил антифриза с нов - БМВ
), след това изби от дебелите маркучи на радиатора - смених и двата и последно изби от единия маркуч за дросела. По едно време бях решил да сменя абсолютно всички маркучи по колата, но 700 лв. накуп за маркучи ми се видяха много и сега един по-един ги сменям. Сега чакам кое ще е следващото слабо място, но от зимата не се е обадило. 

- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
joro_mafiata написа:Здравейте колеги . имам 523 96г. имам следния проблем . Карам е всеки ден в Германия съм и на 10 дни колата ми решава че трябва да си изхвърли водата. днес ми го направи и не можах да ида на работа. гледам когато го прави те4е под разширителния съд. като е обезвъдуша хубаво вече не го прави. Какво според вас трябва да сменя за да не го прави повечемерси предварително
Идва и термина да ражда!?

Шегувам се!

Провери О-пръстена под разширителният съд дали не изпуска от там!?
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
MЕрси колеги сте сменя маркучите и прустена на разширителния съд и сте стискам палци
благодаря !

8 мнения
• Страница 1 от 1