Странен проблем със заключването на вратите (+ шибидах)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем със заключването на вратите (+ шибидах)
Здравейте,
Онзи ден се случи нещо много странно. Паркирах колата за около 20-30 минути и когато се върнах я отключих, запалих и реших да отворя шибидаха. Натиснах копчето, но нищо не се случи. Опитах и двете опции - да го повдигна и да го отворя напълно. Нищо не стана. След това забелязах, че дясната врата (пасажер) не е отключена. Натиснах копчето за заключване и заключи задните врати, но не и шофьорската. Натиснах пак за да отключи, и отключи задните, шофьорската остана отключена, а пасажерската остана заключена. Изгасих колата, излязох навънка и опитах с ключа. Абсолютно същото нещо - не заключва шофьорската и не отключва пасажерската. Реших да пробвам повече като се прибера. След като потеглих, 2-3 след това реших да пробвам шибидаха отново и този път си работеше. Натиснах копчето за заключване и вратите си работиха като хората.
Ще съм много благодарен за мнения, какво може би не е наред. Мерси
Онзи ден се случи нещо много странно. Паркирах колата за около 20-30 минути и когато се върнах я отключих, запалих и реших да отворя шибидаха. Натиснах копчето, но нищо не се случи. Опитах и двете опции - да го повдигна и да го отворя напълно. Нищо не стана. След това забелязах, че дясната врата (пасажер) не е отключена. Натиснах копчето за заключване и заключи задните врати, но не и шофьорската. Натиснах пак за да отключи, и отключи задните, шофьорската остана отключена, а пасажерската остана заключена. Изгасих колата, излязох навънка и опитах с ключа. Абсолютно същото нещо - не заключва шофьорската и не отключва пасажерската. Реших да пробвам повече като се прибера. След като потеглих, 2-3 след това реших да пробвам шибидаха отново и този път си работеше. Натиснах копчето за заключване и вратите си работиха като хората.
Ще съм много благодарен за мнения, какво може би не е наред. Мерси
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: Странен проблем със заключването на вратите (+ шибидах)
Аз имам колата от 5г вече и примерно съм го имал този проблем няколко пъти. Незнам какво от какво е. Мойта се заключва като тръгне и тогава примерно заключва само задните. Спирам заключвам отвън след това отварям и всичко е ок.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: Странен проблем със заключването на вратите (+ шибидах)
слънцето те е напекло и всичката клес в механизма на вратите се е активизирала и е замазала работата.
за шибедаха не знам но може да е същото
за шибедаха не знам но може да е същото
3 мнения
• Страница 1 от 1