530д изгасна по време на движение... Не иска да запали
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- gateguardian
- Потребител
-
530д изгасна по време на движение... Не иска да запали
Симптомите от последните седмици:
Преди 2-3 почна да пали трудно (върти многократно), НО само когато е топла.
Преди седмица не я бях карал два дена и когато запалих въртя доста дълго, след което на края запали и изкара дим отзад.
Днес:
Беше седяла цял ден на слънце. Тръгвам да я паля и пак въртя няколко пъти преди запалване.
Километър по-надолу по пътя изгасна. Така и не запали повече. При даване на контакт, лампичката за подгрев на свещите не изгасва.
При опит за запалване, колата само върти.
Отворих капака - на корите отдолу имаше нафта. При паркиране (един приятел ме дръпна) забелязах няколко капки нафта следа от колата.
Преди да ме упрекнете, че не съм чел форума - всички симптоми освен нафтата по корите и неизгасващата лампа за свещите (при даване на контакт) отговарят на датчик рапледелителен вал.
Логично е да е маркуч, но има ли логика да пали трудно тогава последните седмици?
Преди 2-3 почна да пали трудно (върти многократно), НО само когато е топла.
Преди седмица не я бях карал два дена и когато запалих въртя доста дълго, след което на края запали и изкара дим отзад.
Днес:
Беше седяла цял ден на слънце. Тръгвам да я паля и пак въртя няколко пъти преди запалване.
Километър по-надолу по пътя изгасна. Така и не запали повече. При даване на контакт, лампичката за подгрев на свещите не изгасва.
При опит за запалване, колата само върти.
Отворих капака - на корите отдолу имаше нафта. При паркиране (един приятел ме дръпна) забелязах няколко капки нафта следа от колата.
Преди да ме упрекнете, че не съм чел форума - всички симптоми освен нафтата по корите и неизгасващата лампа за свещите (при даване на контакт) отговарят на датчик рапледелителен вал.
Логично е да е маркуч, но има ли логика да пали трудно тогава последните седмици?
- gateguardian
- Потребител
-
Re: 530д изгасна по време на движение... Не иска да запали
и в заключение... В момента колата се разглабя... Клапи, млапи на помпата за високото налягане били гръмнали
3 мнения
• Страница 1 от 1