Въпрос относно радиатор климатик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kaiooo
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D E91
Въпрос относно радиатор климатик
Колеги имам въпрос относно радиатора на климатика. Понеже е спукан искам да го сменя , намерих втора употреба , но е от E39 комби. Дали ще стане на моята съответно е седан 525 tds 97 год. Комбито е 99 год. ? Рових из форума но никъде не видях подобна тема. Благодаря предварително 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Въпрос относно радиатор климатик
kaiooo написа:Колеги имам въпрос относно радиатора на климатика. Понеже е спукан искам да го сменя , намерих втора употреба , но е от E39 комби. Дали ще стане на моята съответно е седан 525 tds 97 год. Комбито е 99 год. ? Рових из форума но никъде не видях подобна тема. Благодаря предварително
излизат два вида до 09.97 и след тази дата-съвместим с повечето бензинови модели .....по данни от тук
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... al_blower/
- kaiooo
- Потребител
-
и моя радиатор се пукна днес... разбрах че се смъква цялото табло за да стигнеш до него, та въпросът ми някой може ли да ми даде подробна информация как да си го сменя сам ?
fenk0 написа:и моя радиатор се пукна днес... разбрах че се смъква цялото табло за да стигнеш до него, та въпросът ми някой може ли да ми даде подробна информация как да си го сменя сам ?
Чакай сега

И искаш да го сменяш сам ? Ами давай http://www.youtube.com/watch?v=Nnw3H8wX_Jk проста работа е .

- kaiooo
- Потребител
-
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
fenk0 написа:и моя радиатор се пукна днес... разбрах че се смъква цялото табло за да стигнеш до него, та въпросът ми някой може ли да ми даде подробна информация как да си го сменя сам ?
Ако е спукан радиатора за парното в купето, има вариант да се изкара и без да се разглобява таблото, виж мненията на Илко Иванов!
viewtopic.php?f=35&t=301386&p=3334887#p3334887
Ако обаче ти е спукан изпарителя, трябва да разглобяваш всичко за да стигнеш до него, виж линка който ти е пуснал колегата над мен!

7 мнения
• Страница 1 от 1