16:9 монитор от Х5 не работи на е39 2002
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- StreetBallerX
- Потребител
-
16:9 монитор от Х5 не работи на е39 2002
Здравейте,
Понеже наскоро ми беше разбита колата и ми свалиха всичките модули (монитор , чейнджър, усилвател , тунер , комп. навигация) и реших да си взема на първо време монитор и увилвател. Сега взех един монитор от Х5-ца тъй като бях останал с впечатлението че би трябвало да работи, слагам го и ядец. Има захранване като цъкна eject бутончето си отваря за касетката отзаде и като запаля личи си че тръгванещо тъй като екрана става черен , ама нищо не показва. Също така средната (червена) лампичка свети и мига. Това упражнение го направих преди да съм вързал каквото и да е било др понеже исках да го пробвам.
Въпроса ми е дали монитора е съвместим наистина , и ако е съвместим , да не би да не тръгва понеже няма други модули вързани ? Има ли някакви задължителни одули които трябва да има сложени преди да тръгне ?
Благодаря предварително , и съжалявам ако съществува такава тема.
Понеже наскоро ми беше разбита колата и ми свалиха всичките модули (монитор , чейнджър, усилвател , тунер , комп. навигация) и реших да си взема на първо време монитор и увилвател. Сега взех един монитор от Х5-ца тъй като бях останал с впечатлението че би трябвало да работи, слагам го и ядец. Има захранване като цъкна eject бутончето си отваря за касетката отзаде и като запаля личи си че тръгванещо тъй като екрана става черен , ама нищо не показва. Също така средната (червена) лампичка свети и мига. Това упражнение го направих преди да съм вързал каквото и да е било др понеже исках да го пробвам.
Въпроса ми е дали монитора е съвместим наистина , и ако е съвместим , да не би да не тръгва понеже няма други модули вързани ? Има ли някакви задължителни одули които трябва да има сложени преди да тръгне ?
Благодаря предварително , и съжалявам ако съществува такава тема.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: 16:9 монитор от Х5 не работи на е39 2002
Монитора си е монитор, все едно да искаш да си пуснеш компютъра и да го гледаш на монитора, но да нямаш компютър. Сложи си навигационния компютър, ТВ модула и радиото и ще ти заработи монитора.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Като закачиш нещата които ти е изброил Преслав, и като заработи монитора, ще се ядосаш че нещо не предава както трябва, защото дисплея от Х5 е с различен ъгъл на виждане. За работенето, ще работи, но няма да ти е комфортно да го гледаш от шофьорската позиция, стига да не си легнал 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
За ъгъла на виждане си има цака, за 15 минути работа е....
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
sadex5 написа:За ъгъла на виждане си има цака, за 15 минути работа е....
http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... m5s-5.html
Това съм го правил ,но пак не се вижда като този който си е за Е39

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
sadex5 написа:За ъгъла на виждане си има цака, за 15 минути работа е....
Цаката с потенциометрите ми е ясна, но нали знаеш, че това си е малко часовникарска работа и не е за всеки.
6 мнения
• Страница 1 от 1