проблем с gps
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с gps
Здравейте,колеги.
Получи,се проблем с навигацията.Както си пътувах с автомобила(е39 530д,2002г,с голямата навигация),се изгубиха всички станции на радиото и сигнала(предполагам gps)на навигацията.На другия ден станциите на радиото се появиха,но на навигацията ми изписва само-моля изчакайте.Пробвам да извадя диска,но изобщо не реагира.
Моля,за помощ.
Получи,се проблем с навигацията.Както си пътувах с автомобила(е39 530д,2002г,с голямата навигация),се изгубиха всички станции на радиото и сигнала(предполагам gps)на навигацията.На другия ден станциите на радиото се появиха,но на навигацията ми изписва само-моля изчакайте.Пробвам да извадя диска,но изобщо не реагира.
Моля,за помощ.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: проблем с gps
Предполагам Колега си със МК3 навигационен комп и картите са ти от 2010-та година. При мен като сложа диска с тези карти се получаваше същото нещо, незнзйно защо. Аз бих ти препоръчал да извадиш МК3-то и да му откачиш буксите за известно време. След това го закачи отново, за да си направи рестарт и извади диска с картите. Във вашия Е39 подраздел имате много хубава тема със последни карти, изтегли си EE_12_13 (Източна Европа 2012-2013) и мисля че всичко ще се оправи.
Успех
Успех
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
ags1977 написа:Здравейте,колеги.
Моля,за помощ.
Не може да чете картата, за това пише "Моля изчакайте". Просто си запиши нова карта

Успех.

Здравейте.Послушах колегата и за около 1 час махнах буксите от мк,рестартира се и извадих диска,сложих го отново и всичко беше наред.За съжаление само за малко.След това пак се получи същия проблем.Сега съм го разкачил отново и утре сутрин ще пробвам да изкарам диска и повече няма да го слагам.
Благодаря Ви !
Благодаря Ви !
5 мнения
• Страница 1 от 1