525D угасна в движение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
525D угасна в движение
Здравейте,днес както си карах градско колата угасна и ми изписа Einspritzanlage. Какъв може да е проблема помпата в резервоара или тази под седалката и дали може да е ,че смуче въздух от някъде,понеже нафта до филтъра не стига, тези прзраяните маркучи са празни?Благодаря ви предварително.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: 525D угасна в движение
Накратко , колата ти е загаснала за нафта ! Ако си имал около 15л. сигурно имаш проблем с помпата в резервоара...много има писано
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
Благодаря, тази сутрин запали,ще проверя помпата в резервоара да не би да е задръстен филтъра
- geleto021
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 525 tds
Аз имах подобен проблем извънградско(колата е 525 ТДС), както си карах и колата изгасна , имах по-малко от 15 литра и едни пичове ме издърпаха до 1 бензиностанция , сипах 30 литра нафта и запали. На др ден като като проверих се оказа че помпата в резервоара бачка
)

- ibar
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d Touring
geleto021 написа:Аз имах подобен проблем извънградско(колата е 525 ТДС), както си карах и колата изгасна , имах по-малко от 15 литра и едни пичове ме издърпаха до 1 бензиностанция , сипах 30 литра нафта и запали. На др ден като като проверих се оказа че помпата в резервоара бачка)
и моята помпа бачкаше. но само моторчето. перките и бяха изпадали. отделно резервоара беше пълен със всякакви ...... екскременти и се наложи да го сваля и почистя. сложих нова помпа и сега съм супер.
5 мнения
• Страница 1 от 1