Какво включва М-пакета при Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Какво включва М-пакета при Е39
Колеги, доста рових, но не успях да намеря подобна тема. Та, въпросът ми е какви са допълнителните елементи, които се вграждат в Е39 и се различават от оригинала, тези, които ние наричаме "м-пакет".
АКО Е ВЪЗМОЖНО- който има на представа- да сподели какви са елементите и какъв е цветът им, в сравнение с базовата Е39-ка. Ако някой се интересува защо- имаме една 39-ка тука, която искаме да направим как си трябва. Моля, който знае да сподели, а който не иска да казва, да не спами поне и да се избегнат подигравателните коментари и открито тъпи подхвърляния, както и отговори с емотинки. Мисля, че темата ще е от помощ за доста колеги. Ако има такава- моля който я знае да я постне, или да ми я прати на лично, аз ще пиша на модератор с молба, да изтрие тази. Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
АКО Е ВЪЗМОЖНО- който има на представа- да сподели какви са елементите и какъв е цветът им, в сравнение с базовата Е39-ка. Ако някой се интересува защо- имаме една 39-ка тука, която искаме да направим как си трябва. Моля, който знае да сподели, а който не иска да казва, да не спами поне и да се избегнат подигравателните коментари и открито тъпи подхвърляния, както и отговори с емотинки. Мисля, че темата ще е от помощ за доста колеги. Ако има такава- моля който я знае да я постне, или да ми я прати на лично, аз ще пиша на модератор с молба, да изтрие тази. Благодаря предварително на отзовалите се колеги.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Re: Какво включва М-пакета при Е39
Ето какво се сещам аз - предна и задна броня, подкалници, кора под мотора, окачване, декоративни прагове под вратите, лайсни, лайсни около стъклата (черен мат или гланц), почиващ педал за левия крак, черен таван, волан, салон (рядко има и без спортен салон), лип на багажника, определен модел джанти, бяла оптика, интериорни лайсни (има и с махагон, но много рядко), топка за скоростите (ако е с ръчна кутия), крайно гърне
xcalibur написа:Ето какво се сещам аз - предна и задна броня, подкалници, кора под мотора, окачване, декоративни прагове под вратите, лайсни, лайсни около стъклата (черен мат или гланц), почиващ педал за левия крак, черен таван, волан, салон (рядко има и без спортен салон), лип на багажника, определен модел джанти, бяла оптика, интериорни лайсни (има и с махагон, но много рядко), топка за скоростите (ако е с ръчна кутия), крайно гърне
+ огледала и километраж
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
Километражът и огледалата са различни само при М5. Може да има рингове на таблото, но не са задължителни
предпочитам М огледала и табло пред кора под мотора, подкалници и лайсни около прозорците 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
огледалата не са в пакета

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Извинявам се че и аз се включвам в дискусииката,но от доста отдавна ме мъчи мисълта...кожения интериор само за М5 ли е наличен или има и не спортисти с такъв? 

А аз пък искам само джантите от м-ката/ама стайл 65/,нищо друго....
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
Темата е за това какво включва пакета, а не кой какво иска.
Коженият интериор не е само за М5.
Коженият интериор не е само за М5.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
а по окачването, освен пружините и амортисьорите има ли други различни неща?
понеже гледах една с оригинал М паркет и ми се стори, че е "по-различна" отдоло от обикновенна е39ка
понеже гледах една с оригинал М паркет и ми се стори, че е "по-различна" отдоло от обикновенна е39ка

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
Стабилизиращата щанга е по-дебела
аз пък си мисля че м5 джантите са само за ///М смисъл че са нещо като огледалата и таблото нали за това има м паралел за пакета ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
xcalibur написа:Стабилизиращата щанга е по-дебела
да това го забелязах, но ми се видяха и други неща "по-дебели"

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
За истинската "М" е ясно. Но за тъй нареченият "м-пакет" - във външният вид, можем ли да систематизираме под номер 1, 2 и т.н. Накрая, ще редактирам първото мнение, за да имаме една цяла тема, със номера и всичко. Кой каквото се сети, не е проблем да го записва на мнение, естествено ако е прочел предните
Аз ще кача всичко в първото, като ги номерираме,,, мисля, че ще стане много добра тема. Става въпрос за външният вид- отвън, после отвътре. Накрая и който има представа, да каже и какво е окачването. До тук знаем, че стабилизиращата щанга е по-дебела. Който е запознат, да сподели и какви са пружините, тъй като аз се нареждах - броня до броня с оригинална "М"-ка и след няколко дни с такава- с "м-пакет". И при двете коли имаше разлики, които се забелязваха в стойката, като ги огледаш, а сме с еднакъв размер гуми.
Поздрави на всички

Поздрави на всички

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
braina написа:аз пък си мисля че м5 джантите са само за ///М смисъл че са нещо като огледалата и таблото нали за това има м паралел за пакета ?
Тоз м паралел бледнее пред м-ковата джанта.Имах предвид,че каквото и да се слага по една кола,че да заприлича малко или много на една м5-ца/нали това е замисъла на този м-пакет/,за мен,най открояват джантите и първото което виждам са точно те.Брони,волани и тн.,всеки втори с е39-ка си е сложил,но са малцина на м-ковата 65-ца джанта.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4