Карта за телефона в колата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds

Карта за телефона в колата

Мнение от Стефановски » 10 Юни 2012, 18:24

Колеги, предполагам, че комуникационният пакет е универсален за БМВ-тата.Бихте ли ми казали , (притежавам Е39) каква карта за телефона може да се сложи за условията в България, така, че телефона да работи нормално?
Благодаря предварително на отзовалите се колеги! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: Карта за телефона в колата

Мнение от nightdriver » 10 Юни 2012, 22:26

В моя телефон съм слагал карти на М-тел и Глобъл и работи нормално , както и с чужди оператори :yes:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 10 Юни 2012, 22:50

При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колата :mhihi: ама ти си знаеш. :lol: Виж преди 10-15 год е било модерно , ама сега :dunno:
Все едно да искаш да си инсталираш VHS система в колата , при наличието на Blu-ray Disc

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 10 Юни 2012, 23:26

ivoo написа:При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колата :mhihi: ама ти си знаеш. :lol: Виж преди 10-15 год е било модерно , ама сега :dunno:
Все едно да искаш да си инсталираш VHS система в колата , при наличието на Blu-ray Disc

Технологията е абсолютно една и съща и при новите и при старите телефони. Не виждам защо да не се ползва телефона при положение че колата го има ? Още повече че е позволено да се шофира и говори защото си е "hands free" само дигаш от волана и си лафиш + че може да намери за 100-150 кинта целия комплект с всичко необходимо за да си плеснеш талафона в колата.

Аз съм с дубликат на картата и нямам грам проблеми ( Мтел )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 11 Юни 2012, 0:16

omegaart написа:
ivoo написа:При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колата :mhihi: ама ти си знаеш. :lol: Виж преди 10-15 год е било модерно , ама сега :dunno:

Технологията е абсолютно една и съща и при новите и при старите телефони. Не виждам защо да не се ползва телефона при положение че колата го има ? Още повече че е позволено да се шофира и говори защото си е "hands free" само дигаш от волана и си лафиш + че може да намери за 100-150 кинта целия комплект с всичко необходимо за да си плеснеш талафона в колата.

Аз съм с дубликат на картата и нямам грам проблеми ( Мтел )

Аааа, тука бъркаш! Не може да сравняваш мобифоните от средата и края на 90-те,с тяхните релейки, и GSM -стандарта, да не говорим за 3G и широколентовите връзки.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 11 Юни 2012, 7:41

Незнам колко G е телефона, широколентов ли е, теснолентов ли е, но на мен си ми върши идеална работа копчето със слушалката на волана. :) Поне за 4 години не са ме спирали нито веднъж, че говоря по телефона докато карам, а аз си говоря доста в движение. И аз като omegaart съм с карта дубликат от ментел (Екстра сим) и за съжаление единственно с такава карта телефона придобива практически смисъл.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 11 Юни 2012, 8:26

При мен работеше само Вивателска карта, на другите два оператора неискаха да тръгват!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от omegaart » 11 Юни 2012, 10:00

mishoval написа:Аааа, тука бъркаш! Не може да сравняваш мобифоните от средата и края на 90-те,с тяхните релейки, и GSM -стандарта, да не говорим за 3G и широколентовите връзки.

Кво точно бъркам ? Да не би да ползваш 3г-то на телефона докато говориш ? И отделно тва не е мобифон а си е ГСМ и си работи с ГСМ стандартите 800/900mhz и няма ама никаква разлика ама абсолютно никаква от това дали ще ползваш един гсм от 50 лв ( дето ги продават са по магазините ) и тоя в колата, освен че от магазина имат календар и будилник което в колата не мисля че е от най-необходимите екстри.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стефановски » 11 Юни 2012, 20:20

badsharki написа:Незнам колко G е телефона, широколентов ли е, теснолентов ли е, но на мен си ми върши идеална работа копчето със слушалката на волана. :) Поне за 4 години не са ме спирали нито веднъж, че говоря по телефона докато карам, а аз си говоря доста в движение. И аз като omegaart съм с карта дубликат от ментел (Екстра сим) и за съжаление единственно с такава карта телефона придобива практически смисъл.

Колега, ама такава карта в М-тел ли ти дадоха и специално за кола ли трябва да се иска?

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 12 Юни 2012, 7:17

Стефановски написа:Колега, ама такава карта в М-тел ли ти дадоха и специално за кола ли трябва да се иска?

Да, от М-тел я взех и мисля, че само те предлагат тази услуга. Не е специално за колата, обикновенна сим карта е.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 12 Юни 2012, 9:44

Моя телефон не тръгва с "БОП",мисля да пробвам да си извадя дубликат на глобулската или на вивателската карта,да пробвам!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 12 Юни 2012, 9:51

Пробвай преди да извадиш дубликат, по-евтино е :)

Потребител
Аватар

Мнение от Montyy » 12 Юни 2012, 10:53

Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стефановски » 12 Юни 2012, 21:20

Montyy написа:Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега :lol:

Ха!Че така става ли, брат?И как я залепи, че имам общо три такива?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от omegaart » 13 Юни 2012, 13:54

Стефановски написа:
Montyy написа:Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега :lol:

Ха!Че така става ли, брат?И как я залепи, че имам общо три такива?!

Е не е много трудно, слагаш картата и биеш едно по-стабилно тиксо от другата страна и си заспива .. може сложиш и няква друга тънка пластика която да залепиш с капчица или някво подобно лепило и още милион и един варианта.

Следваща

Назад към E39