Карта за телефона в колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Карта за телефона в колата
Колеги, предполагам, че комуникационният пакет е универсален за БМВ-тата.Бихте ли ми казали , (притежавам Е39) каква карта за телефона може да се сложи за условията в България, така, че телефона да работи нормално?
Благодаря предварително на отзовалите се колеги!
Благодаря предварително на отзовалите се колеги!

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Карта за телефона в колата
В моя телефон съм слагал карти на М-тел и Глобъл и работи нормално , както и с чужди оператори 

При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колата
ама ти си знаеш.
Виж преди 10-15 год е било модерно , ама сега
Все едно да искаш да си инсталираш VHS система в колата , при наличието на Blu-ray Disc

Все едно да искаш да си инсталираш VHS система в колата , при наличието на Blu-ray Disc
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
ivoo написа:При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колатаама ти си знаеш.
![]()
Технологията е абсолютно една и съща и при новите и при старите телефони. Не виждам защо да не се ползва телефона при положение че колата го има ? Още повече че е позволено да се шофира и говори защото си е "hands free" само дигаш от волана и си лафиш + че може да намери за 100-150 кинта целия комплект с всичко необходимо за да си плеснеш талафона в колата.
Аз съм с дубликат на картата и нямам грам проблеми ( Мтел )
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
omegaart написа:ivoo написа:При наличието на толкова телекомуникационна техника и технологии , да ти се чуди човек за какво ти е този праисторически апарат в колатаама ти си знаеш.
![]()
Технологията е абсолютно една и съща и при новите и при старите телефони. Не виждам защо да не се ползва телефона при положение че колата го има ? Още повече че е позволено да се шофира и говори защото си е "hands free" само дигаш от волана и си лафиш + че може да намери за 100-150 кинта целия комплект с всичко необходимо за да си плеснеш талафона в колата.
Аз съм с дубликат на картата и нямам грам проблеми ( Мтел )
Аааа, тука бъркаш! Не може да сравняваш мобифоните от средата и края на 90-те,с тяхните релейки, и GSM -стандарта, да не говорим за 3G и широколентовите връзки.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Незнам колко G е телефона, широколентов ли е, теснолентов ли е, но на мен си ми върши идеална работа копчето със слушалката на волана.
Поне за 4 години не са ме спирали нито веднъж, че говоря по телефона докато карам, а аз си говоря доста в движение. И аз като omegaart съм с карта дубликат от ментел (Екстра сим) и за съжаление единственно с такава карта телефона придобива практически смисъл.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
При мен работеше само Вивателска карта, на другите два оператора неискаха да тръгват!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- omegaart
- ентусиаст
-
mishoval написа:Аааа, тука бъркаш! Не може да сравняваш мобифоните от средата и края на 90-те,с тяхните релейки, и GSM -стандарта, да не говорим за 3G и широколентовите връзки.
Кво точно бъркам ? Да не би да ползваш 3г-то на телефона докато говориш ? И отделно тва не е мобифон а си е ГСМ и си работи с ГСМ стандартите 800/900mhz и няма ама никаква разлика ама абсолютно никаква от това дали ще ползваш един гсм от 50 лв ( дето ги продават са по магазините ) и тоя в колата, освен че от магазина имат календар и будилник което в колата не мисля че е от най-необходимите екстри.
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
badsharki написа:Незнам колко G е телефона, широколентов ли е, теснолентов ли е, но на мен си ми върши идеална работа копчето със слушалката на волана.Поне за 4 години не са ме спирали нито веднъж, че говоря по телефона докато карам, а аз си говоря доста в движение. И аз като omegaart съм с карта дубликат от ментел (Екстра сим) и за съжаление единственно с такава карта телефона придобива практически смисъл.
Колега, ама такава карта в М-тел ли ти дадоха и специално за кола ли трябва да се иска?
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Стефановски написа:Колега, ама такава карта в М-тел ли ти дадоха и специално за кола ли трябва да се иска?
Да, от М-тел я взех и мисля, че само те предлагат тази услуга. Не е специално за колата, обикновенна сим карта е.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Моя телефон не тръгва с "БОП",мисля да пробвам да си извадя дубликат на глобулската или на вивателската карта,да пробвам!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Пробвай преди да извадиш дубликат, по-евтино е 

Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега 

- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
Montyy написа:Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега
Ха!Че така става ли, брат?И как я залепи, че имам общо три такива?!
- omegaart
- ентусиаст
-
Стефановски написа:Montyy написа:Аз си намерих стара карта, която не използвах и я залепих за картончето дето си върви картата (на него пише пин,пук код и т.н.) и телефона в колата си работи сега
Ха!Че така става ли, брат?И как я залепи, че имам общо три такива?!
Е не е много трудно, слагаш картата и биеш едно по-стабилно тиксо от другата страна и си заспива .. може сложиш и няква друга тънка пластика която да залепиш с капчица или някво подобно лепило и още милион и един варианта.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2