Проблем с обтегача на пасажерската седалка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с обтегача на пасажерската седалка
Колеги имам едно запитване .
Наскоро ми правиха диагностика, за да се уточни къде точно се крие проблема със вечно светещия airbag тъй като ме дразни много вече тая лампа реших че ще я изгася, съответно човека каза че обтегача (закопчалката на колата с пиропатрона) на пасажерската седалка дава грешка и не може да се занули, и аз си поръчах друг от колега от форума като ми казаха че става от всички е39 без значение годината. да обаче колегата ми е пратил пиропатрон с марка Electrolux, а моя е на Autoliv различават се по някой неща, но и двете са от е39 дали ще се получи маневрата ако замени стария с Electroluxa или компа няма да го засече ?
Наскоро ми правиха диагностика, за да се уточни къде точно се крие проблема със вечно светещия airbag тъй като ме дразни много вече тая лампа реших че ще я изгася, съответно човека каза че обтегача (закопчалката на колата с пиропатрона) на пасажерската седалка дава грешка и не може да се занули, и аз си поръчах друг от колега от форума като ми казаха че става от всички е39 без значение годината. да обаче колегата ми е пратил пиропатрон с марка Electrolux, а моя е на Autoliv различават се по някой неща, но и двете са от е39 дали ще се получи маневрата ако замени стария с Electroluxa или компа няма да го засече ?
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Re: Проблем с обтегача на пасажерската седалка
точно това и направих, но тъй като майстора ми не можа да изтрие грешката за това питам.
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Значи търсиш от твоя модел, аз съм с същия проблем сложих си кожен салон от кола 99та и сега заради него ми свети аирбега но засега карам така не ми се занимава с него...
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
Също е и при мен, свети аирбега от закопчалката... закопчалката (пиропатрона) ми е с един кабъл, а от седалката гледам идват два кабъли един дето отива до пиропатрона (този го има) и един трябва да излиза от закопчалката но този го няма. По realoem трябва да имам 72118257797 ляв и 72118257798 дясен, а моите са 72118257795 ляв и 72118257796 дясен. Различават се само по последния номер
... А когато чукнам този (дето имам) номер в realoem не ми дава нищо... Би казал ако иска някои да размениме закопчалките, но проблема е че не съм в българия.. така че
Закопчалките са Autoliv

и при мене е така колега стария беше с 2 кабела като единия излиза от закопчалката а новия е с 1 ..... проблем ли е че са така тва ми е конкретно въпроса
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
ъящ
Когато бях на маистор каза ми че за да изгасне лампата на аирбега трябва да сменам закопчалките (да сложам правилните). При катастрофа аирбеговете ще се отворат но пиропатрона нема да задейства (нищо страшно). Така че по мое ако не ти пречи лампата остави го така. Но аз ще ја изгаснам па майка Јана да е
Само не знам кога...
Когато бях на маистор каза ми че за да изгасне лампата на аирбега трябва да сменам закопчалките (да сложам правилните). При катастрофа аирбеговете ще се отворат но пиропатрона нема да задейства (нищо страшно). Така че по мое ако не ти пречи лампата остави го така. Но аз ще ја изгаснам па майка Јана да е

8 мнения
• Страница 1 от 1